This is me

Kleine Romana
Hallo allemaal!

Wanneer je dit leest zit je op mijn blog. Dus als eerste, welkom! Mijn naam is Romana de Wildt en ik ben 18 jaar jong. Ik droom er al een hele tijd van om mijn eigen blog te hebben, en dit is niet mijn eerste poging. Maar ik heb nu genoeg tijd om deze droom werkelijkheid te maken. Klik verder om meer te weten over mij, mijn blog en mijn webshop.

Ik kan nu een heleboel over mijzelf vertellen, maar ik weet natuurlijk niet wat jullie van mij willen weten. Dus ik stel voor dat ik nu random dingen over mezelf vertel, en wanneer jullie vragen hebben kunnen jullie die kwijt in de comments.

Op dit moment studeer ik International Business in Utrecht aan het ROC. Hiermee stop ik over 2 maanden. Deze opleiding is eigenlijk een niveau 4 opleiding mét een Engels diploma. Maar omdat ik stop na anderhalf jaar zal ik deze diploma’s niet ontvangen, maar wel een niveau 3 diploma mét bepaalde Engelse certificaten omdat het een Engelstalige opleiding is. Voor deze opleiding heb ik mode gestudeerd. Ik vind dit heel erg leuk, maar niet leuk genoeg om er 24/7 mee bezig te zijn. Dus ook deze opleiding heb ik vroegtijdig gestopt.

Op wintersport

Ik heb verschillende hobby’s. Ik hou er erg van om te sporten (hardlopen, snowboarden, fitness, kickboksen, tennis). Denk maar aan die feeling die je hebt wanneer je klaar bent. Maar helaas sport ik niet veel.. Ook vind ik het erg leuk om (online) te shoppen en vooral van lekker eten en het liefst onder een leuk gezelschap. Met vrienden uitgaan of met mijn vriend een goede film kijken vind ik ook erg leuk.

De reden dat ik wil bloggen is omdat ik dingen willen delen. Ik wil vooral bloggen over mijn ervaringen. Zo vind ik het super leuk om te reizen en probeer dan ook elke maand een city trip te maken of in ieder geval iets van de wereld te zien. Hierin wil ik jullie graag in mee nemen. Ook vind ik het super leuk om creatief te zijn met mijn nagels, looks en outfits. Dus ook dit laat ik jullie graag zien.

Peace!

Ik begrijp dat er nu wordt gedacht, ‘leuk, de zoveelste blog’. Maar dit ben ik die mijn hart volgt. En mijn blog zal persoonlijk zijn, dus uniek. Los van mijn blog heb ik ook mijn eigen webshop. Deze heb ik in 2010 opgericht, heeft anderhalf jaar gelopen en ik heb het vervolgens in 2012 op een laag pitje gezet in verband met school. Maar ook mijn webshop is weer online. Ook dit is een hobby voor me omdat ik zelf kleding maak en dat verkoop. Niet alles is zelf gemaakt, maar wanneer dit wel zo is, staat dat erbij vermeldt. Voor meer informatie over mijn webshop verwijs ik jullie graag door, klik hier.

Dit is een korte introductie. Wil je meer weten of heb je vragen, laat dat dan vooral horen. Heel veel plezier op mijn site!

Edit: ik heb nieuwe foto’s toegevoegd, omdat ik er vanuit ga dat deze post veel word bekeken en het een introductie is vind ik het belangrijk dat er recente foto’s van mij op staan. Dit is natuurlijk een uitzondering.

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s