Goede voornemens

Natuurlijk heb ik ook goede voornemens. Deze heb ik nog niet met jullie gedeeld. Nu leek het me leuk om deze alsnog met jullie te delen.

Sorry, de afbeelding is nu niet beschikbaar.

Mijn goede voornemens zijn:
Elke dag bloggen, dit is iets wat ik erg leuk vind maar vaak te druk voor was. In 2014 wil ik elke dag even een momentje voor mezelf om te bloggen. Maar omdat deze gewoonte er nog even in moet slijten, begin ik met om de dag bloggen. Zo kan ik er rustig aan wennen.

Een nette opgeruimde kamer, ik sta een beetje bekend als een rommel kont en kan als geen ander een bende van mijn kamer maken. Dit wil ik veranderen. Nu heb ik de luxe dat ik 2 slaapkamers heb aangezien ik die van mijn zus een beetje in beslag heb genomen. Maar goed, kamer 1 oorspronkelijk mijn kamer moet nodig opgeruimd worden en staat hoog op mijn lijstje. Kamer 2, is pas opgeruimd en ziet er nog steeds netjes uit! Ik zal eens bijhouden hoelang ik het dit keer netjes houd!

– Meer sporten, ik weet het. Héél cliché. Maar ik hou van sporten, dus op zich moet dit niet moeilijk zijn.. De teller van dit jaar staat op…. 0! Maar ik wil minimaal 3 x per week sporten, dus ik moet echt aan de bak.

– Gezonder eten, ja echt. Ik wil heel graag gezond eten, niet alleen omdat het gezond is maar ook omdat ik weet dat het lekker is of kan zijn. Mijn valkuil bij het gezond eten zijn de snacks en de tijden en hoeveelheden dat ik eet. Ik sla te vaak mijn ontbijt over en met het avond eten schep ik gerust 2/3 keer op. Ik wil dus niet alleen gezondere voedingstoffen consumeren, maar ook een gezonder eetpatroon creëren. Ik ben nog bezig met het uitzoeken wat ik handig vind. Zodra dit is gelukt heb ik er vertrouwen in dat ik een gezond eet patroon zal krijgen. Ik hou jullie op de hoogte!

– Meer geld sparen en meer inzicht op mijn financiën, ik ben mijn leven lang al slecht in sparen, toch word ik er steeds beter in. Maar 2013 was voor mij wel een chaos, ik had totaal geen inzicht op mijn inkomsten en uitgaves waardoor ik papa (sorry pap!) soms even lief moest aankijken. Dit wil ik nu veranderen. Van al mijn inkomsten betaal ik wat ik moet betalen, zoals mijn zorgverzekering en telefoon abonnement en wat daarvan overblijft splits ik in tweeën. De ene helft naar mijn spaar rekening en de andere helft is mijn zakgeld voor die maand. Het begin is er al, ik heb namelijk een mooie begrotingstabel gevonden waar ik alles heel goed kan bijhouden (mits ik alles natuurlijk netjes invul). 

– Op tijd naar bed en op tijd uit bed, ik heb een heel verkeerd slaap ritme, vooral na deze vakantie. Maar ook door de weeks ga ik te laat naar bed waardoor ik s’ochtends te lang blijf liggen en vervolgens moet haasten. Hier wil ik mijzelf op trainen zodat dit voortaan niet meer het geval is.

Dit zijn mijn belangrijkste voornemens. Ze zijn niet heel speciaal, maar de meeste zijn wel erg belangrijk. Ik denk dat ik over een tijdje een update geef. Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie voornemens!

Wat zijn jou voornemens?
Succes allemaal!!! Zet hem op, jullie kunnen het!

2 gedachten over “Goede voornemens

  1. Gelukkig nieuwjaar zoadnres! Ik lees je stukjes met grote vreugde en het heeft mijn hele beeld van het wereldje op z’n kop gezet! Gelukkig maar, want ik zat vol vooroordelen…Maak er een mooi jaar van en laat ze niet aan je stoelpoten zagen!

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s