NOTD

Sorry, de afbeelding is nu niet beschikbaar.

Het weer wil helaas nog niet mee werken maar gelukkig ben ik creatief genoeg om toch nog een witte winter te krijgen. Tenminste, op mijn nagels dan.. Misschien inspireert deze creatie Moeder Natuur om toch wel wat sneeuw vlokken te laten vallen. 

Benodigdheden:
– Base- en top- coat
– Licht blauwe nagellak
– Witte nagellak
– (Licht) grijze nagellak
– Dotting pen
– Saté prikker
– Witte kristal suiker
Alle benodigdheden zijn optioneel, dit is wat ik heb gebruikt.Sorry, de afbeelding is nu niet beschikbaar.

Lak eerst al je nagels met een base coat om verkleuringen te voorkomen en lak daarna alle nagels licht blauw.
Sorry, de afbeelding is nu niet beschikbaar.

Nu gebruik je de witte glitter nagellak als top coat en voor het winterse effect.
Sorry, de afbeelding is nu niet beschikbaar.

Op de nagel van mijn ringvinger maak ik met de witte nagellak een soort dikke L/ sok, zoals hier onder. Dit wordt een schaats.
Sorry, de afbeelding is nu niet beschikbaar.

Met de grijze nagellak teken ik door middel van dotting pen (of een saté prikker) de veters na en de ijzers. Dit laat je drogen.
Sorry, de afbeelding is nu niet beschikbaar.

Nu een laagje top coat and you are ready to go!

Of… je gaat verder:

Wanneer het (zo goed als) droog is lak je met de witte nagellak french manicure op alle blauwe nagels. Dit hoeft niet helemaal wit-wit te zijn, laat dit eventjes drogen. (Tip: Even je vingers in een kommetje koud water).
Sorry, de afbeelding is nu niet beschikbaar.
Vervolgens lak je french manicure nog een keer. Dit laat je niet drogen. Je kan nu twee dingen doen. Je doopt je nagels zachtjes in een (speciaal) potje met witte kristal suiker. Of je strooit het met een lepeltje over je natte nagels (dit zorgt wel voor een mooier effect).
Sorry, de afbeelding is nu niet beschikbaar.
Wat vinden jullie van mijn creatie? Hoe zien jou nagels eruit?

2 gedachten over “NOTD

  1. Misschien bij de action kikejn. Mijn zus vertelde mij dat er een speciale nagellakdroger daar was. Mijn oudste zus heeft er een voor professioneel, dat is dus niks voor mij maar als de action een goedkope heeft is het misschien handig?Ik zou het leuk vinden als deze echt zou werken. Ik heb namelijk altijd het probleem dat nagellak heel lang doet voordat het opdroogt. Daardoor draag ik zelf bijna nooit nagellak terwijl ik echt .. ik weet niet hoeveel nagellak en nail-art heb. Dus ben echt blij als ik eindelijk wat fun met m’n nagels kan hebben.

    • Ja ik vind koud water wel fijn werken. In het verleden heb ik een nagellak droger gehad. Het versnelt inderdaad, maar niet super! Het blijft een kwestie van geduld hebben. Bedankt voor de tip!

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s