Snap it! #1

Sorry de afbeelding is nu niet beschikbaarWe zitten inmiddels aan het eind van de eerste maand van het nieuwe jaar. En het leuk mij leuk om wat foto’s met jullie te delen van deze maand. Geen zorgen, het zijn er niet veel! Ik maak sowieso niet veel foto’s want eigenlijk vergeet ik dat altijd. Nu lijkt me dit wel erg leuk om hier een maandelijks of wekelijks rubriek van te maken.. Let me know what you think! Maar goed, hier komen de kiekjes van deze maand, have fun!

Happy new yearBegin van deze maand begon natuurlijk met 1 januari, happy new year!! Deze afbeelding kreeg ik van mijn moeder via de app.

Ontbijt op bed!Vriendje lief aan het koken
(Links) De eerste week begon perfect, lekker ontbijtje op bed van lief. mmh!

(Rechts) Later die week stond hij ook nog eens achter het fornuis! Hier was hij ons favoriete maaltijd aan het bereiden, dit recept is van mijn moeder en ik heb het meteen doorgegeven. Enige twee manieren dat ik spinazie eet: in dit gerecht en in mijn smoothies! Tenminste, dan vind ik het ook écht lekker.

Begin van DIYNa de feest dagen vond ik het wel tijd om al het glitter werk van mijn nagels af te halen, en lakte ik ze opnieuw in prachtig blauw.. Of toch niet? Wie herkent het?

USB coffee cupNieuw school gebouw
(Links) En toen was het ook voor mij weer tijd om naar school te gaan. Maar wel met luxe. Hier zat ik in de bus met mijn USB coffee cup in mijn hand. Dit is een travel mug voor warme dranken, maar mochten ze afgekoeld zijn dan hoef je alleen maar het snoertje in de cup te pluggen en de usb aansluiting in je laptop, en klaar is kees! Dit heb ik van Roy gekregen voor kerst! Echt het beste cadeau, het stond namelijk bovenaan op me lijstje. Maar met alle kerst inkopen voor familie stonden mijn eigen wensen even in de wacht.

(Rechts) Dit is mijn nieuwe school. Het is echt een enorm gebouw. Maar wel heel mooi en ruim! Nu vind ik het bijna jammer dat ik volgende maand klaar ben. Er hangt een hele nieuwe (fijne) sfeer. Eentje die je motivatie geeft lijkt het wel. Ik word er blij van!

Killer redDit is een foto met 2 kerst cadeau’s. Namelijk de rode nagellak, en een heerlijk bank-hang dekentje. Hij is zo zacht, dit dekentje gaat overal met me mee. Het lijkt misschien op een vacht, maar het is honderd procent nep! De ring is trouwens ook nieuw. Roy heeft er ook een, maar dan de mannelijke versie. Dus zonder steentjes erin. De ringen hebben we aan elkaar gegeven alvast voor Valentijnsdag. We zijn er heel vroeg bij dit jaar, maar we konden stiekem niet wachten.

Slaap?Hier probeerde Roy van mij een slaap foto te maken, maar ik werd wakker van de flits en kon nog net op tijd mijn hand voor mijn gezicht doen. Ik had een hele lange dag gehad, dus viel tijdens het film kijken in slaap haha. De roze waas langs de randen van de foto komt trouwens door mijn telefoon hoesje.

Nieuwe cameraTegen het einde van de maand kwam mijn nieuwe camera binnen, het is een Nikon Coolpix p520. Ik ben er zo blij mee, en hij maakt hele mooie foto’s. Vanaf nu zullen alle foto’s en filmpjes op de site dus met deze camera gemaakt zijn!

Nieuw familielid Nieuw familielid, do I need to say more?

 Marly & meSamen spelen
No, but I want to! Ze heet Marly en ik ben nu al helemaal verliefd! Het is teefje en ze is nog heel erg jong. Ze woont bij mijn moeder en zusjes. Op onderstaande foto zie je goed hoe klein ze is. Ze zal helaas niet altijd zo klein blijven, maar ze word dan ook niet heel groot. Haar ras is namelijk een bull terrier miniature.
Maar nu ff uitrusten!

Wintersport!Eind januari was het dan zo ver! In oktober heb ik samen met 4 vrienden een vakantie geboekt. Lekker een weekje snowboarden! Hier rusten drie van mijn vrienden even lekker op de piste. We hebben super weer gehad, het was natuurlijk wel koud maar de zon scheen ook regelmatig. We hebben s’nachts een heftige sneeuwstorm gehad maar toen we de volgende dag op de piste stonden vonden we dat helemaal niet erg!

Ultimate hangover foodZie hier het lekkerste hangover food wat er bestaat! Dit is sowieso de lekkerste cheeseburger die ik ooit heb gegeten!

Fonduen!De mensen die mij kennen weten hoeveel ik van (lekker) eten houd. Ik sta er op bekend dat ik veel eet (vooral omdat ze dat niet verwachten van een ”klein” meisje). Deze foto bewijst het maar weer. 1 bord is voor 1 persoon bedoeld.. En ik had er 2, ik zal ook even uitleggen waarom. Wij gingen met zijn vijfjes fonduen. Maar er was een kaas en een vlees fondue. Maar we wilden eigenlijk beide. Dus we namen voor drie personen een kaas fondue en voor drie personen een vlees fondue. Zodat we alles konden delen. Iedereen kreeg als eerst 1 bord voor zijn neus opgediend maar er bleef natuurlijk een bord over, ik offerde me wel even op.. Lachend naar de ober ”I don’t share”. Terwijl de rest halverwege hun maaltijd van bord ruilde, nam ik om en om een hap van elke ;). (Even voor de duidelijkheid: ik heb gewoon gedeeld, ze mochten gewoon van mijn bord afpakken, maar ik ben wel een van de grootste eters in de vriendengroep dus sommige hadden al genoeg aan hun eigen bord).

Zo dit waren een aantal foto’s van januari. De wintersport foto’s stoppen een beetje abrupt, maar jullie zullen daarvan meer foto’s van terug zien volgende maand. Ik maak eigenlijk niet zo heel veel foto’s. Dus voor nu is dit een maandelijks rubriek. Word het opgegeven moment te veel om in een post te stoppen dan zal ik het misschien per week of per twee weken gaan posten.

Wat vonden jullie ervan? En wat hebben jullie zoal gedaan deze maand? X

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s