Hoe snel typ jij?

Tegenwoordig gebruikt iedereen wel een computer. Bij heel veel kantoorbanen is het gebruikelijk, zelfs op vele scholen is het gebruikelijk. Ik zelf heb een type cursus gedaan toen ik in groep 7 zat. En ik haatte het. Ik vond het leerzaam, maar ik vond het heel saai om elke week netjes mijn opdrachten in te leveren. Ik heb dan ook niet mijn certificaat gekregen, maar ik heb wel geleerd om te typen.Nu zo’n 8/9 jaar later typ ik helaas niet meer met tien vingers zoals het moet, ik gebruik voornamelijk mijn wijsvingers, mijn linker middelvinger en mijn duimen voor de spaties en pinken voor shifts en enters en etc. Toch typ ik nog aardig snel, maar na een tijdje typen beginnen mijn vingers wel een beetje pijn te worden, vooral mijn linker ring vinger terwijl ik die helemaal niet gebruik. Maar goed ter zake. Af en toe probeer ik nog wel goed met meerdere vingers te typen. Maar omdat dit langzamer gaat houd ik dit niet lang vol.

Nu was ik wel aardig nieuwsgierig naar het aantal aanslagen per minuut wat ik typ. En gelukkig is er een hele makkelijk site die dit even voor je meet. Het enige wat je moet doen is een stukje typen. Klik hier om te testen wat jou typesnelheid is. Zie hieronder mijn score: Mijn typesnelheid.
Ik ben eerlijk gezegd wel trots op mijn resultaat. Het zijn toch heel wat aanslagen. Bovendien zit ik ook nog eens boven het gemiddelde, zie hier onder.

apm

Ik ben erg benieuwd naar jullie score, en jij vast ook. Dus doe snel te test, en laat het mij weten. Bovendien is het ook handig om te weten, misschien zelfs leuk om op je cv te zetten.

Dus, wat is jou typesnelheid? 

Een gedachte over “Hoe snel typ jij?

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s