Een keer per jaar gaan alle remmen los

Ja het is weer (bijna) zo ver. Carnaval!!! Nu ben ik zelf niet de grootste carnavaller, maar ik begrijp het en vind het erg gezellig. Sowieso vind ik het grappig om elk jaar te kijken hoe iedereen verkleed is. En elk jaar is het ook weer moeilijk om zelf wat te verzinnen. Nu ben ik al druk aan het rond kijken voor mezelf, maar ik laat jullie graag zien wat ik op het oog heb. Van een aantal dingen weet ik al zeker dat het niet mijn outfit word, maar wie weet kunnen jullie er inspiratie bij op doen..

STOP………………..

………..EN DOOR!!!!!!!!!

Dit zijn niet per se de leukste outfits. Er zijn natuurlijk nog vele andere, maar tijdens mijn zoektocht scoorde deze redelijk hoog.

Als eerst het bijtje, deze kende ik al, maar de bril op de foto hieronder geeft toch nog iets extra’s.

Of zit je liever in de boeien? Bij deze ”boevenpak” vind ik het vooral leuk dat de jurk een mooi model heeft. Hij sluit mooi aan, bovendien vind ik die ketting aan haar enkel ook wel erg grappig. Al lijkt het me niet fijn om hier de hele tijd mee rond te lopen.

 

Het hele tegenover gesteld als hier boven. SWAT team. Ook deze vind ik erg gaaf. Je kan het zelf zo stoer (of sexy) maken als je zelf wilt, en misschien nog wat leuke stoere accessoires erbij.

We kunnen natuurlijk ook als Fiona verkleed, al lijkt het me niet relaxed om mezelf groen te schminken maar ik vind dit wel een hele leuke! Hoeveel prinsessen ogers zouden er zijn rond carnaval. Ik gok niet veel.

Misschien was dit iets meer voor 2013 geweest maar ik geloof dat er nog genoeg mensen angry bird spelen, dus bij deze een angry bird pakje. How amazing? Ik vind hem erg simpel maar leuk bedacht.

Last but not least. Voor de superhelden onder ons, badwomen. Deze vind ik ook erg stoer, niets iets voor mij maar ik vind het wel erg leuk,

En wat is jou favoriet? Hoe ga jij naar carnaval?
Ik denk dat mijn keuze op een van de eerste drie gaat vallen, welke raad jij aan?

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s