Snap it! #2

Sorry, de afbeelding is nu niet beschikbaar.Nu we weer aan het eind van de maand zitten is het weer tijd voor Snap it! Februari was de maand dat ik terug kwam van wintersport, veel opruimwerk had liggen, naar de musical Jungle book ben geweest en ben begonnen aan een nieuw project. Kijk snel verder!

IMG_3223IMG_3246
Links zie je mij op mijn snowboard. Ik heb zo’n leuke tijd gehad, vorig jaar was ik tijdens het snowboarden hard gevallen. Dit jaar ging het juist heel goed, als ik naar de foto kijk komt het blije gevoel meteen weer naar boven. Rechts zie je een deel van het dorpje, alles heerlijk onder de sneeuw. In Nederland mag het van mij altijd sneeuw vrij blijven, maar hier geniet ik er juist van, hoe meer sneeuw hoe beter!

IMG_3198IMG_3203
Maar bij wintersport hoort natuurlijk ook aprés ski. In het plaatsje waar wij verbleven waren niet veel uitgaansgelegenheden. Maar er was wel een kroeg waar (meestal) goede muziek werd gedraaid, het was daar altijd gezellig en druk. Het was ”the place to be”. Omdat we natuurlijk via mijn school zijn geweest, waren er veel studenten van onze leeftijd.

IMG_3187IMG_3190
Maar aan alles komt een eind, en zo ook aan deze vakantie. Onze laatste dag moesten we al vroeg ons chaletje uit terwijl we pas s’avonds vertrokken. Dus gingen we lekker uiteten. Ik bestelde echt een heerlijk gerecht namelijk een tartiflette. Wat ik vorig jaar ook op mijn laatste dag nam haha. Maar ik vind dit zo lekker, voor de mensen die het niet kennen het is een soort ovenschotel met aardappel, spek, ui, creme fraiche en geitenkaas of rebochon. Er zijn veel variaties, misschien dat ik de mijnen binnenkort met jullie deel. Rechts zie je mijn toetje, ook al ziet deze chocolade mousse er niet heel lekker uit, dat was hij wel!

IMG_3192
Wij hadden echt geweldige plekken op de terug weg. Wij waren met zijn 5e en hadden dus de hele achterste bank voor ons. Ik zat lekker in het midden en had dus alle beenruimte. Zoals je op de foto ziet had ik mijn benen op de lenen van de stoel voor mij gelegd en ik had mijn zachte dekentje bij me. De personen naast me dienden als mijn kussen, dus ik heb heerlijk kunnen slapen.

IMG_3211
Eenmaal terug thuis had ik Marly natuurlijk enorm gemist! Ze was al echt een stuk gegroeid, maar nog steeds heel schattig! Op deze foto probeert ze de bal onder de kast te pakken door haar koppie onder de kast te stoppen, ik ben haar te hulp geschoten.

IMG_3319
Terug in mijn eigen huisje had ik zin om iets te bakken. Dit was het resultaat. Heerlijke Choco malibu muffins! Helaas waren ze dezelfde dag nog op! Hier komt nog een recept van online!

IMG_3335
Ik kreeg weer gezonde trekjes! Wat kan ik hier toch van genieten! Ziet het er bovendien niet heel zomers en vrolijk uit?

IMG_3339
In deze Snap it komt veel eten voor haha. Dit is mijn favoriete eten op het moment. In mijn vorige Snap it zie je Roy in de keuken, dit gerecht bereiden. Ik moet nu eerlijk zeggen dat het er niet heel smakelijk uit ziet maar echt, je moeten me geloven. Het is trouwens spinazie met boursin en spekjes. Zo simpel en zo lekker!

IMG_3364
Marly ligt het liefs bij ons op de bank, maar omdat we haar niet aan willen leren dat ze op de bank mag kom ik dan bij haar op de grond zitten. Ze komt dan heerlijk op mijn schoot, en het liefst helemaal onder het dekentje. Het is echt een knuffelbeerhond.

IMG_3449IMG_3454
Op mijn vrije doordeweekse dag besloot ik lekker uit te slapen. Links zie je mijn ontbijt/lunch. Broodjes met brie, honing, walnoot en rucola. Rechts zie je het nodige opruimwerk. Dit is mijn oude slaapkamer en dient nu als kantoortje. Maar zoals jullie zien kan ik hier niet echt werken. Inmiddels ziet het er al veel schoner uit en ik wil het verbouwen, kan je dat zeggen als je alleen gaat verven en verschuiven en nieuwe meubels gaat kopen?

IMG_3493
Samen met mijn zus, zusje en mijn moeder ben ik naar de musical Jungle Book geweest. Het is echte kindermusical en daarom niet heel uitgebreid, maar het was wel erg leuk! Vooral mijn zusje vond dit heel speciaal. Dit was haar tweede musical, ik heb haar paar maanden geleden meegenomen naar Assepoester, ook dit vond ze helemaal geweldig! (Ze wilde altijd heel graag prinses Assepoester zijn/worden).

IMG_3496IMG_3561
Marly in de autostoel van mijn zusje! Ze wilt mee op reis, ze gaapt trouwens op deze foto. Rechts was ik gezellig aan het face-timen met Roy. Hij wist dat ik een foto maakte vandaar onze kusjes.

IMG_3519IMG_3524
Links zat ik in de bus op weg nar een afspraak, selfie time! Rechts kwam ik net terug van de afspraak. Ik begin aan een nieuw project, en daar ben ik erg enthousiast over.

IMG_3554
Eenmaal thuis was het weer tijd voor een selfie maar dan samen met mijn zusje. Zoals jullie zien is ze druk aan het wisselen!

IMG_3586
Vandaag is overigens ook mijn moeder jarig dus zij mocht kiezen wat wij gingen eten. En ze koos voor de griek. Ik nam een pita broodje met alles er op en eraan inclusief patat. Mijn moeder wilde het niet vieren dus we hebben het klein gehouden. Van mij heeft ze een samengesteld pakketje gekregen, hier ben ik alleen vergeten een foto van te maken en ze heeft hem al uitgepakt. Maar er zat onder andere wierook, chocosticks, een mok met handgeschreven tekst en verse biologische thee van de tuinen in.

En dat was het weer voor deze maand! Wat waren jullie hoogte punten van februari? Ik hoop dat jullie het leuk vonden! X

 

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s