Snap it! #3

snap it 3Het is weer tijd voor onze maandelijkse snapchatsessie! De meeste foto’s zijn van het mid-weekje weg met mijn vriend, want daar leefde ik deze hele maand naar toe. We hebben het onwijs gezellig gehad, en zijn van plan om dit vaker te doen.

IMG_3596In het begin van de maand ging ik met twee vriendinnen uit in Utrecht. Het was voor mij lang geleden maar ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. Het was op een zaterdag dus het was erg druk, zo kwam ik wat bekende tegen maar ik heb ook nieuwe mensen leren kennen. We waren het er alle drie over eens dat dit voor herhaling vatbaar is. Dit is een van de foto’s van die avond, die ik zelf wel erg grappig vind.

IMG_3606Op de tweede dag van het carnaval moest ik zelf werken, in Breda. Het was hier dan ook een en al feest. Zo’n grote optocht heb ik niet vaker gezien en vond ik dan ook erg interessant. Hier een kiekje van een van de grootste wagens die ik gezien heb.

IMG_3613Na een aantal uur stond ik te verkleunen van de kou terwijl iedereen aan het feesten was. Ik maakte een praatje met vele mensen en een van die mensen ging zelf nog even wat eten halen. Toen hij weer langs riep en ik vrolijk ”eetsmakelijk” riep kreeg ik een hamburger in mijn handen gedrukt terwijl hij ”jij ook” antwoorden. Hoe lief! Hij vond het zielig dat ik het koud had en dat ik ook al trek begon te krijgen (dat gaf ik in ons eerste gesprek aan) dat hij ook een broodje voor mij bestelde. Achteraf bleek dat deze hamburger €8 waard was, mijn collega lustte ook wel een hamburger, maar schrok erg van de prijs. En terecht! (de prijzen waren verhoogd i.vm. carnaval).

IMG_3625Maart was ook de maand waarin mijn zusje haar A diploma behaalde. Als prestatie cadeau heeft ze een enorm groot playmobil manege gekregen. (mijn zusje is gek op paarden én op playmobil).

IMG_3637 Mijn nieuwe favoriete pasta. Ja echt hoe is het mogelijk. Maar dit was meer een mengelmoesje omdat ik s’avonds erg trek had, met als resultaat dat ik het continue wilde eten omdat ik het zo lekker vond. Hierboven zie je pasta met pesto, pijnboompitjes, gehalveerde snoeptomaatjes, avocado even in de magnetron (pasta was al gaar, het was overgebleven van het avondeten) en als finishing in touch wat gesneden rucola. Ik beloof je, je gaat ervan genieten! Zo simpel maar zo lekker!

IMG_3691IMG_3701
Roy is 16 maart jarig. Ik vond et erg moeilijk om een cadeau te verzinnen, uiteindelijk kwam ik op het idee om zelf een t-shirt te ontwerpen. Ik wilde dit eerst met heel veel foto’s doen, maar uiteindelijk hield ik me aan de quote ”less is more” en heb ik het rustig gehouden. Links zie je het ontwerp en rechts zie je het resultaat.

IMG_3697Zijn verjaardag viel eigenlijk op een zondag maar zaterdag avond hadden wij afgesproken met twee vrienden om een drankje te doen op een terrasje in Utrecht. Het was erg gezellig en om 12 uur zaten we in de trein en hebben we even voor hem gezongen. Hier zitten wij te wachten op de bus naar huis en ik vond het wel tijd om zijn eerste foto te maken als 19-jarige. Say cheese!

IMG_3729
Voordat we het wisten was het alweer tijd om onze koffers in te pakken. Dit moest de dag na zijn verjaardagsfeest dus we waren een beetje lui die dag, maar dol enthousiast hebben we onze koffers in gepakt!

IMG_3772
De eerste dag was heel rustig. We kwamen aan en hebben rustig onze koffers uitgepakt. Hierboven zie je ons hotelkamer, en zoals je ziet hebben we er vrij snel een zooitje van gemaakt. Dit kwam vooral door het uitpakken want toen alles op zijn plek lag was het erg netjes.

IMG_3747IMG_3748
De eerste dag hebben we gegeten bij een pannenkoeken restaurant. Ik nam een pannenkoek met banaan en rozijnen en Roy nam eentje met spek en ham. Vooraf namen we nog een tomatensoepje wat ervoor zorgde dat we samen een toetje deelde omdat we zo vol zaten. Na het eten besloten we even snel een geochache te gaan zoeken, we waren ruim een halfuur bezig met zoeken, in het donker zelfs. Uiteindelijk vonden we hem, en wat waren we blij!!

IMG_3789
Omdat erg tevreden waren met onze eerste geochache vinding, besloten we dit de volgende dag weer te doen. We werden heel fanatiek en hebben is deze paar dagen wel 10 geochaches gevonden. De foto hierboven was onze derde of vierde. Deze dag hebben we beide ook zo’n 12 km gelopen.

IMG_3808IMG_3810
Op onze laatste avond zijn we weer uiteten gegaan. Dit keer was onze keuze gevallen op een tapas bar. Onbeperkt tapas eten. Het was echt enorm lekker! Hier zou ik elke dag wel kunnen eten!

IMG_3852IMG_3859
Onze laatste dag besloten we door te brengen in het bos. Hier lag een geochache reeks verstopt. Deze bestond uit 5 geochaches en een bonus chache die we helaas niet hebben kunnen vinden. En wauw, wat waren deze geochache super bedacht. Erg origineel en in een leuk stuk bos. Omdat je van 1 naar 2 loopt enzovoorts heb je echt een leuke route door het bos, en je ziet ook nog eens erg veel. Rechts zie je een van de geochaches. Dit was een vogelhuisje dat op slot zat en het sleuteltje zat verstopt, erg leuk gedaan. Duidelijk een van onze favoriete!

IMG_3875
Het bos was niet heel erg dichtbij, en omdat we al veel hadden gelopen deze dagen vond ik het wel mooi geweest. Opzoek naar een bushalte om terug te gaan naar onze hotelkamer. Tot dat ik deze bloemetjes zag, dit vond ik wel een leuk achtergrondje voor een fotomoment. Happy us. Dit mid-weekje weg heeft trouwens geen speciale gelegenheid, gewoon omdat we er zin in hadden.

IMG_3900IMG_3908
De tweede dag hebben we samen trouwens mijn haar geverfd. Het idee om mijn haar wat roder te verven spookte al een tijdje door mijn hoofd. Toch was dit een erg spontane actie. We kwamen toevallig een potje thuis haarverf tegen en toen ik het voorstelde aan Roy zag hij het eigenlijk meteen zitten. Omdat we niet konden wachten totdat we thuis waren hebben we het dezelfde dag nog geverfd. Links zie je het resultaat. Rechts zie je het resultaat van een skateboard kopen terwijl je niet kan skateboarden. Hahaha, dit is een still uit een filmpje. Maar we geven niet op, we blijven oefenen hoor!


IMG_3940

Maart was ook mijn laatste schoolmaand. Dus nog even een selfie nemen terwijl ik op school zit, nu het nog kan.. Heel raar dat ik volgende week officieel uitgeschreven word en dus geen lessen meer hoef te volgen. Al vind ik dat stiekem natuurlijk niet zo erg. Ookal weet ik dat er een aantal dingen zijn die ik wel ga missen, voor de mensen die het niet weten, ik heb mijn diploma behaald en hoef pas in september weer verder te studeren. Ik twijfel nog wel over mijn keuze, dus weet nog niet precies wat het gaat worden. (De reden dat er 26 staat is omdat dit een screenshot is uit mijn Story van Snapchat).

 

 

IMG_3946
Wat heb ik toch een lief vriendje, hier weer een heerlijk ontbijt op bed! Ja echt, dit is een ontbijt. Iedereen mag mij altijd wakker maken! (VOOR ETEN).

IMG_3962IMG_3975
Afgelopen weekend hadden Roy en ik een selectieweekend voor recreatiewerk bij TOP-animatie. Links zie je Roy de show stelen met een nummer van Grease. Ik zelf stond op het podium met een remix van Thriller (Micheal Jackson). Rechts zit ik midden in een workshop, deze workshops zijn heel leerzaam en niet alleen voor mensen die recreatiewerk willen doen. Je leert onder andere ook veel over presenteren.

IMG_3976
Deze Snap it sluit ik graag af met de groepsfoto van het selectieweekend. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad, en mocht ik geselecteerd worden dan ga ik in April naar het praktijkweekend, hier krijg je nog veel meer workshops. Deze week horen we of we aangenomen zijn, heel spannend! Duim voor mij (en voor Roy natuurlijk)!

Wat heb jij deze maand gedaan? Ik hoop dat jullie het leuk vonden! X

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s