Easter special

Speciaal voor de paasdagen heb ik een nailart gemaakt om goed in de paas sfeer te komen. Pak je nagellak stash er maar bij want ik heb maar liefst 10 verschillende lakjes gebruikt!
Sorry, de afbeelding is niet beschikbaar.

Hier boven zie je al het resultaat. Deze post is meer bedoeld als inspiratie bron, en is dus geen stap voor stap tutorial. Vandaar ook al die verschillende nagels. Ik vind het persoonlijk geen probleem om zo rond te lopen maar ik kan me voorstellen dat je liever iets op je nagels hebt wat meer bij elkaar aansluit. Ik ga de vingers een voor een kort toelichten. Enjoy!

Sorry, de afbeelding is niet beschikbaar.
Laten we even beginnen met een onbeschofte vinger, de middelvinger. Kennen jullie die gespikkelde vogel eitjes? Dit effect wilde ik een beetje naboosten. Dit probeerde ik te doen door mijn middelvinger (en duim) geel te lakken. Vervolgens pakte ik een licht geel lakje om het pastel geel te maken. En daarover heen deed ik weer een leuk glitter lakje om dit spikkels van het vogel eitje mee na te boosten op een snelle makkelijk manier.

Sorry, de afbeelding is niet beschikbaar.
Nu we de eitjes hebben is het tijd voor de kuikentjes. Ik lakte mijn ringvinger in een mooie baby blauwe kleur. Vervolgens lakte ik de onderkant groen, zodat je gras en lucht hebt. Kuikentjes maken is makkelijker dan je denkt, een grote stip (het lichaampje) en schuin daarop een kleine stip (het kopje). Nu alleen nog een rood of oranje snaveltje, bruine voetjes en ogen en klaar is kees. Vooral de laatste details zijn makkelijk met een dotting pen toe te voegen, het kuikentje zelf doe ik gewoon met het kwastje van het nagellakje.

Sorry, de afbeelding is niet beschikbaar.
Laatste twee vingers te gaan. De wijsvinger en de pink. Deze twee nagels lakte in in de licht paarse kleur. Voor mijn pink gebruikte ik vervolgens mijn dotting pen en zette ik om en om stipjes met geel en blauw. Dit zijn geen typische paas-kleuren en vond ze juist daarom leuk.

Voor mijn wijsvinger had ik ook een paarse basis. Het leek mij leuk om een paashaas op deze nagel te creëren. Dit heb ik gedaan met een licht bruin van de Catrice nude collectie. Vervolgens heb ik heel simpel een rood neusje, donkerbruine oogjes en licht roze voor de binnenkant van de oren toegevoegd. Ook dit allemaal gebeurde met de dotting pen. Ik vind mijn paashaas erg goed gelukt, vinden jullie hem ook niet schattig?

Last but not least, de nagellakjes die ik heb gebruikt. Dit kan je natuurlijk zelf aanpassen maar toch voor de mensen die het willen weten zal ik ze hier op een rijtje zetten. Sorry, de afbeelding is niet beschikbaar.
Het kan zijn dan sommige kleuren niet meer verkrijgbaar zijn.
Van rechts naar links, beginnend bij de achterste rij:

 • Catrice ultimate nail lacquer 170 I scream Peach
 • Gosh 542 Chocaholic
 • Catrice ultimate nudes 040 Petit four as dessert
 • Essence Fruity (LE, kleur niet beschreven)
 • Essence special effect 02 Circus Confetti
 • Essence colour & go 114 Fame fatal
 • Miss Sporty quick dry 453
 • Etos quick dry 905
 • Miss Sporty quick dry 456
 • Action groen (zat in pakketje van 6 kleuren)
 • Essence nail dotting pen

Ik hoop dat jullie het leuk vonden! X

 

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s