Snap it! #4

snap it 4
Ook deze maand heb ik weer van alles gedaan. Ik vergeet alleen heel vaak om foto’s te maken dus zo veel zijn het er niet! Toch heb ik een leuke maand gehad. Ik heb gewerkt op de camping, op 2 verschillende zelfs en veel tijd doorgebracht met mijn zusje. 01
Mijn zusje zit op zwemles en soms ga ik met haar in plaats van mijn moeder. Ik vind het enorm leuk om te zien hoe ze snel ze het allemaal leert. Nog eventjes en ze mag al voor haar B diploma. Op de tweede foto zit ze voorop mijn fiets, stiekem vind ze dat best spannend. Op de derde foto is ze aan het mediteren, dit hield ze 15 minuten stel vol. Best verbazingwekkend aangezien mijn zusje een stuiterbal is.

02
In de tweede week had ik een werk weekend voor het recreatie werk wat ik doe. Op zo’n weekend word je helemaal klaargestoomd voor het echte werk. Bovendien ben je met zon 50 andere dus het is ook nog eens heel gezellig! Links zie je mij samen met ”Loek en Lot”. Dit zijn de theater typetjes van TOP recreatie, waar ik werk. Op de camping voeren zij altijd een toneel stukje op. Rechts zie je mij met twee collega’s, omgekleed en geschminkt voor de Spooky night disco!

03
Pasen stond natuurlijk voor de deur en mijn zusje had op school een paas ontbijt. Zij krijgen dan allemaal een ontbijtdoos mee naar huis met een briefje van een klas genootje waarop staat wat hij of zij voor ontbijt wilt. Het is dan de bedoeling dat de kinderen de ontbijtdoos versieren en het ontbijt er in doen. Samen met mijn zusje heb ik de ontbijtdoos versierd en de ei die hij wel als ontbijt wilde. Leuk vrolijk resultaat toch? Mijn zusje was er erg trots op!

04
Tijdens de paas dagen moest ik werken op de camping, links zie je mij in mijn werk outfit en rechts zie je het prachtige paasvuur wat in de achterhoek traditie is. Dit was voor mij de eerste keer, ik vond het heel leuk om mee te maken. De berg die in de fik ging was zo’n 14 meter breed en zo’n 6 meter hoog. De vlam alleen maar hoger natuurlijk! Ik stond echt op grote afstand want het was bloedje heet zoals je je vast wel kan voorstellen.

05
Op de camping waar ik werkzaam was werd er elke avond heerlijk voor me gekookt in het restaurant. Jam-jam-jam!

08
Ik was maar 4 dagen thuis voordat ik weer moest werken dus ik heb gezellig met vriendinnen en met min vriend afgesproken. Links zie je de pindakaas appel koekjes die ik met een vriendin had gemaakt toen wij Pretty Little Liars keken. Wij kijken deze serie samen, en elke keer als we samen zijn kletsen we even bij en kijken we een paar afleveringen (soms wel 6). Rechts zie je mij met mijn vriend.

06
In de mei vakantie moest ik werken op een camping, links zie je Loek en Lot(ik). En rechts zie je mijn gezonde bordje, na het werk komen we altijd nog even tot rust op de bank voor dat we gaan slapen, soms moeten we nog wat voorbereiden voor de volgende dag. In dit geval was alles al voorbereid en was er een film op tv, dus ik pakte een lekker bordje met allemaal snacks.

07
Op de camping werken is echt heel leuk, hier links zie je mijn slaapplaats. Van de zomer mag ik weer terug naar deze camping en dat vind ik super leuk! Iets minder zijn de insecten, rechts zie je een meikever, OP MIJN BED! BRRR!!! Maar gelukkig doen ze niets, ik heb mijn dekbed naar buiten gebracht en de meikever daar er af gehaald. Hoewel ik ze eng en vies vind laat ik ze wel lekker leven.

Op dit moment ben ik nog aan het werk en hier was ik ook op Koningsdag dus ik heb het niet kunnen vieren. Maar ik heb wel leuke (konings) activiteiten gehad met de kids. Dat was ook erg leuk!

Dit was een korte samenvatting van mijn maand, wat waren jou hoogte punten van april? 

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s