Snap it! #5

snap it 5
De maand mei bestond weer uit werken en tijd doorbrengen met mijn zusje. Ook vraag ik jullie advies over iets en heb ik een leuke dag gehad bij Walibi.

01
Links zie je de kaartjes voor Zomerkriebels, dit is een festival in Utrecht. Ik ga met twee vriendinnen en een van die twee had vast kaartjes besteld en stuurde mij hiervan een foto. Rechts zie een lekkere traktatie. Dit kwam ik tegen op Instagram. Cakepops in Ninja Turtle style, mijn zusje vind Ninja Turtles erg leuk dus wanneer zij voor haar verjaardag mag uitdelen op school ga ik deze voor haar maken. Het recept moet ik nog even uitzoeken want wil het zo gezond maar lekker mogelijk houden. Als jullie willen kan ik dit online zetten, zijn ze niet super leuk en schattig bedacht.

02
Zoals ik vorige keer zei was ik nog aan het werk, hier nog twee werk foto’ als ”Loek en Lot”. Dit ziet er misschien een beetje stom uit, maar het is onwijs grappig en leuk om te doen. Links loop ik met de kar met daarin de muziek installatie. Loek en Lot lopen dan een rondje op de camping om de kinderen op te halen voor het theater. Rechts zie je ons tijdens toneel. Lot zag dat er een foto werd gemaakt, en seinde Loek zodat ze samen konden poseren.

03
Een van mijn vriendinnen had nog haar verjaardagscadeau te goed en wij hadden haar de keuze gegeven om naar Walibi te gaan of naar Tikibad. Ze koos voor Walibi. Als cadeau voor erbij had ik online een coupon gekocht voor drie foto’s van de achtbaan. De eerste foto is van de Robin Hood, ik lig hier helemaal dubbel omdat de meiden helemaal gek deden, ik kwam niet meer bij. De tweede is van de Xpress (sinds wanneer is die ingang zo spannend geworden, brr!). De derde foto is in de Goliath, die vond ik niet zo leuk (lees: eng) maar dat is ook aan mijn hoofd te zien. Al met al was het een super leuke dag! We hadden ook echt enorm geluk gehad met het weer. Toen we terug reden naar huis begon het wel als een malle te regenen.

04
Oké, advies gevraagd!! Hoe moet ik dit bandje dragen? Bij andere vind ik het altijd super leuk maar bij mezelf… Ik weet het niet, wat vinden jullie?

05
En ook met Hemelvaart heb ik heerlijk gewerkt. Dit is tijdens theater, en op de tweede foto zeggen we gedag.

06
Ook hier weer twee foto’s tijdens theater. Dit was een theater in een theater.. Loek en Lot deden namelijk een toneel stukje en Lot mocht de koningin zijn, dat vond ze maar al te leuk. Totdat ze werd nat gegooid, helaas heb ik daar geen foto van.

07
Links hadden we een spooky night disco en recht zie je lieve Theador, de hamster van een van de camping kids, ik ben helemaal verliefd!

08
Eenmaal thuis heeft mijn grootste liefde weer een heerlijk ontbijtje voor mij klaar gemaakt en een paar dagen later maakte ik deze simpele, gezonde maar lekkere appel cupcakes.

09
Rechts zie je mijn zusje, en links zie je iedereen die van haar school mee deed aan de… avondvierdaagse! Ik heb 2 avonden meegelopen, ze verbaasde me hoe goed ze het vol hield. Het was dan misschien ”maar” 5 kilometer, maar ze was zo druk heen en weer aan het rennen en springen dat ze er 10 van gemaakt heeft denk ik.

10
Selfie time! Rechts heb ik mijn haren geverfd, wat vinden jullie ervan?
11
En last but not least, mijn mini in the box bestelling. Links een telefoon hoesje en rechts een ketting in lipstick vorm, i love it!

 

See you next time! ♥

XOXO

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s