Snap it! #6

Snap it 6
Deze maand was erg druk voor mij. Ik heb op verschillende campings gewerkt, heb verschillende feestjes gehad. Helaas heeft mijn beste vriendin haar oma verloren, zij was ook als een oma voor mij. Dus het was niet alleen een drukke, leuke maand maar ook een hele moeilijke maand.01
Mijn maand begon waar de vorige eindigde (ha, logisch). Op de camping in Rijen (Breda). Hier heb ik het onwijs naar mijn zin gehad! Ik heb het idee dat ik jullie overspoel met Loek en Lot, maar dit is het recreatie seizoen, dus op dit moment een deel van mijn leven.

02
31 mei had ik een jaar met mijn lieve vriend. Maar omdat ik op de camping was hebben we dit een paar dagen later gevierd. We hadden een budget afgesproken, maar Roy vond dat blijkbaar te weinig en heeft het budget bijna verdubbeld.. Ik kreeg een mooie gevulde fotolijst, een zonnebril, kamer accessoires en een koffie kan. Super happy natuurlijk!

08
Mijn zusje behaalde haar b-diploma met zwemmen, en samen begonnen we aan de rage loomen! In een dag hebben we alle armbandjes op de rechter foto gemaakt. Alle kleuren combinaties zijn natuurlijk door haar bedacht!

03
Mijn zusje is niet de enige die haar diploma behaalde, ook ik was aan de beurt. Ik had mijn school al afgerond, maar ik moest mijn diploma nog ontvangen. Ik heb nu succesvol de International Business Studie afgerond op niveau 3 met de functie Commercieel Medewerker Binnendienst. Op de rechter foto zie je mijn nieuwste aanwinsten, de highlighting illuminizer van de Etos in bronze. Twee makeupkwasten van de Hema, de blending en de shading eyeshadow brush (202 en 203) en van Essence de I ♥ STAGE eyseshadow base. Ik ben er helemaal happy mee!

09
Mijn schoonmoeder maakt prachtige kaarten, die knutselt ze helemaal zelf. Afgelopen december heb ik ook mijn eerste kaart gemaakt, en nu ben ik ook aan mijn tweede kaart begonnen. Mijn vorige kaart was gewoon knippen en plakken. Maar bij deze mocht ik borduren, hoe leuk! Ik zocht een plaatje uit en daarbij koos ik twee kleuren garen. De kaart is nog niet af, het ligt nu een beetje stil maar het borduren is gedaan en het knippen ook. Dat moet alleen nog in 3D geplakt worden. Rechts zie je mijn uitzicht uit de bus toen ik op weg was naar een camping in Zeeland. Wauw wat is het mooi daar!

10
Op die leuke camping zat ik in een oud boerderij met ongeveer 10 andere jongens en een ander meisje. Allemaal werknemers van de camping. Rechts zie je mijn eerste ochtend, ik kreeg namelijk ontbijt op bed. Alles werd naar me toe gegooid, zo romantisch en zorgzaam van de jongens… Het was het hele weekend heerlijk weer, ik ben wel eerder naar huis gegaan in verband met de avondwake van mijn lieve tweede oma.

06
Mijn zus vierde haar verjaardag want zij is 30 mei 21 jaar geworden. Links zie je mij met mijn zus en neef, wij bootsen een foto van vroeger na. het echte resultaat krijgen jullie nog te zien. Rechts je mij met mijn zus en vader. Ik vind dat echt een hele leuke foto. Het werd wat kouder dus deed een lekker dikke trui van Roy aan (alleen draag ik hem vaker dan Roy).

04
Ook had ik nog een ander feestje van mijn beste vriend. De foto’s zijn erg onduidelijk, maar links trekken we een gekke foto en rechts waren we nog al moe en liggen we op de bank. Het was toen al aardig laat…

07
Zo laat dat Roy en ik onderweg naar huis de zon op zagen komen, het was een prachtig gezicht! En ik heb mijn tweede liefde gevonden, wat een mooi horloge! Deze is van Micheal Kors, maar weet iemand een mooie namaak hiervan? Please, if you do, let me know! Ik vind het toch een beetje veel geld voor een horloge, maar iets wat er op lijkt zal ik al erg leuk vinden om te kunnen dragen.

05
Roy zijn ouders waren op vakantie en mijn zusje is toen een weekend bij ons blijven slapen. Links heeft ze heerlijke brownies gemaakt (met mijn assistentie) en rechts is ze aan het vissen met Roy. Mijn zusje is een enorm actief meisje, het is een echt meisje-meisje maar ondertussen is ze heel stoer. Ze wilt altijd rokjes aan, en make-up vind ze nu al erg interessant maar ze houdt enorm van klimmen en klauteren en is ook goed in kattenkwaad uithalen.

Hoe was jullie maand? Have fun in juli iedereen!

XOXO ♥

 

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s