Snap it! #7

Snap it 7
Sometimes the best thing that you can do is not think, not wonder, not imagine, not obsess. Just breathe, and have faith that everything will work out for the best. Dit is echt mijn motto voor deze maand. Ik kan mij veel zorgen maken, terwijl dat helemaal niet nodig is. Deze maand was overigens jarig, woehoeee!! 01
Ik werd trotse eigenaar van de Grazia waar Mascha gast redactrice van was. Dat is zeker een selfie waard! En rechts mijn motto van de maand!

02
Ik ben voor het eerst gaan vissen met Roy en heb wel eens waar wat gevangen! Wel bijna 10 stuks van deze prachtige forens.

03
Helaas moest Roy mij overtreffen met zijn vangst.. Oefening baart kunst, hij had een prachtige zeelt.

04
Zoals jullie in een vorige Snap it! hebben kunnen zien had ik kaarten voor het festival Zomerkriebels. Het was amazing!!! Echt een super feestje!

08
Mijn verjaardag was zelf ook een super feestje! Ik was pas twee weken later jarig, maar dan zou ik op de camping zijn dus heb ik het van te voren gevierd. Links zie je mij met Roy en rechts met mijn vrienden, allemaal stelletjes haha!

05
Ook al had ik mijn diploma al in bezit ben ik toch nog even naar de uitreiking geweest, ik had alleen niet gedacht dat ik nog naar voren werd gehaald maar dat gebeurde toch! Bij het na borrelen heb ik toch nog even snel een andere keuze gemaakt. Ik was eigenlijk van plan om te stoppen met studeren en te gaan werken met eventueel een thuis studie erbij maar mijn mentrix vertelde over een 1-jarige studie die mij erg aansprak. Inmiddels ben ik al aangenomen! 3 september begin ik met Management Assistent Sprint opleiding niveau 4. Ik heb er heel veel zin in.

Roy ging voor 17 dagen naar Blanes toe, ik heb hem uitgezwaaid toen hij de bus in stapte. Ik zelf vertrok paar dagen later naar Rijen (Breda) om 7 weken op de camping te werken dus we zouden elkaar een lange tijd niet zien. Dat was toch wel even moeilijk!

06
En natuurlijk kan een foto van Lot niet ontbreken als ik op de camping ben… Rechts was ik uiteten met mijn collegaatje en drie vrienden van haar die langs kwamen. Op maandags waren we vrij dus hadden we de tijd om iets leuks te gaan doen.

09
En 26 juli is het dan zo ver, happy birthday to me! Rechts zie je het liefste hondje ooit, Bumba! Alle kinderen op de camping waren dol op dit hondje, inclusief ik! En gelukkig voor mij was het echt een knuffel beertje.

07
Op zaterdag was het dan zo ver, ik was jarig! Half 12 werd ik bij mijn huisje opgehaald door een aantal camping kids en naar de kantine gebracht. Daar werd vervolgens een toepasselijk verjaardagslied gedraaid. Super leuk!

10
Ook kreeg ik bezoek van mijn moeder, oma en zusje. En werd ik overspoeld met chocolade repen van de camping kids, mmmhh! Super fijn om weer wat familie gezien te hebben. Op dit moment ben ik nog steeds op de camping en ik kom eind augustus pas weer thuis. Ik heb niet snel heimwee maar toen ik mijn moeder, oma en zusje uitzwaaide had ik het wel moeilijk! Gelukkig werd ik heel lief opgevangen door mijn collegaatje en de camping kinderen! Zij voelen nu stiekem als een beetje familie.

Rechts zie je het resultaat van de foto van vorige maand. Wat vinden jullie ervan? Mijn neef en zus zijn goed herkenbaar. Ik wat minder vind ik zelf.

Hoe was jullie maand? Enjoy de heerlijke zomer, have fun in augustus dear readers!

XOXO ♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s