Snap it! #8

Snap it 8
Deze hele maand was ik bijna op de camping, dus sorry als ik jullie overspoel! Vooral de laatste 2 weken op de camping had ik het moeilijk, ik had aardig wat heimwee en dat begon me op te breken. Al met al heb ik een geweldige leerzame maand achter de rug! Boven ”it” in de bovenstaande foto zie je de taart van mijn nichtje die deze maand jarig was, hoe geweldig is die taart? Hij is verder niet benoemd in dit artikel, vandaar dat ik dat nu nog even doe. De rok is dus taart de rest niet, ik vind het super leuk bedacht!

01
Links met een stoere papegaai op mijn schouder, dit was een eerste keer voor mij! Stiekem wel een beetje spannend… Rechts zie je mij met een jurk, op de camping was een braderie en ik liep met de kids een rondje en kwam deze jurk tegen. Toch maar even passen, ik twijfelde enorm maar de kinderen hebben mij overgehaald (ik heb nog kleding eronder aan dus hij sluit nu niet mooi aan). Wat vinden jullie ervan?

02
Er was een feest avond in de kantine, erg gezellig! Links stop ik samen met mijn collegaatje een van de camping kids in. Al is ze hier eigenlijk veel te oud en stoer voor. Maar we deden het met liefde!

05
Deze foto’s zijn niet van deze maand maar ik wilde ze toch nog even toevoegen. Links is van mijn verjaardag toen mijn zusje op bezoek kwam, gingen we even lekker zwemmen en rechts is van de meivakantie toen we een vossenjacht organiseerde.

03
Weer Loek en Lot foto’s.

Even tussendoor: Zoals ik al zei begon de heimwee mij op te breken. Recreatiewerk is enorm leuk, de kinderen zijn fantastisch maar je vraagt zo veel van jezelf. Je bent misschien met mensen betrokken met wie je liever niet betrokken wil zij, dat zorgt ervoor dat je je niet thuis kan voelen en als je dan last hebt van heimwee kan dat je te veel worden. Ik ben dan ook eerder gestopt met werken omdat ik me-time nodig had. Ik ben niet op een fijne manier weg gegaan, de laatste week had ik een collega wissel, een jongen die nogal agressief en bedreigend over kon komen vooral als we geen gezelschap hadden. Daardoor werd het voor mij heel moeilijk om met plezier aan het werk te gaan. Ik vond het heel erg om de camping op deze manier te verlaten, vooral omdat ik heel veel schuld op mijn schouder kreeg van andere wat enorm onterecht was. Maar op dat moment leek het mij beter om mijn mond dicht te houden en met opgeheven hoofd naar huis te gaan. Terwijl ik met alle kinderen heel goed kon opschieten, ze waren toch me vriendjes en vriendinnetjes en ik mis ze enorm! Zij hebben mijn tijd daar geweldig gemaakt, en hun ouders ook, fantastische mensen. Ik ga geen (camping) namen noemen maar mochten de gelieve camping gasten dit lezen, ik heb het onwijs leuk gehad en ik wil jullie bedanken voor de geweldige tijd! ♥♥ Jullie lieten mij thuis voelen, en ik vind jullie allen stuk voor stuk geweldig!

04
Links waren Loek en Lot mayonaise op elkaar aan het smeren, erg smerig kan ik jullie vertellen. Ik vond het erg leuke een foto. Rechts ben ik erg blij met mijn twee persoon bed, heerlijk languit en breed slapen. I love it!

06
Links zijn mijn collegaatje en ik even gaan buurten bij een van de gezelligste camping gasten! En de volgende dag kwam Roy langs, eindelijk konden we elkaar weer zien. En we gingen weer gezellig geocashen!

08
Even gezellig op de foto met een aantal camping kids! Alsof ik ze al jaren ken! En eerlijk gezegd mis ik ze enorm!

10
Eenmaal thuis werd ik ontvangen met heerlijke sushi. Yam yam yam. Rechts zie je een hele coole spaarpot, hoe vet is dit? I want!! Misschien word ik dan eindelijk goed in sparen!

Hoe was jullie maand? Sommige scholen zijn alweer begonnen, mijn school begint 3 september, ik wens jullie allemaal veel succes. Geniet nog lekker na van de zomer en veel plezier in september.

XOXO ♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s