Snap it! #9

Snap it 9
School is weer begonnen! Pfoepfoe… Deze maand was een rollingscoaster voor mij, er is heel veel veranderd in deze maand. Maar uiteindelijk heeft alles positief uitgepakt.

02
Roy en ik gingen naar de bioscoop, hij maakte de linker foto en ik de rechter. We zijn naar Sex tape geweest. Het was een leuke film, maar niet heel spetterend. Ik raad hem niet aan… Het was geen slecht film hoor, ik had er gewoon meer van verwacht!

10
In de bioscoop met Roy en een lief slapend vriendje.

03
Lekker met Marly kroelen op de bank. Ze is een hele energieke hond maar ook een grote knuffel beer!

04
Ik kocht een nieuwe ring, deze staat als reminder dat ik alleen mijzelf nodig heb. Dat ik sterk ben en soms wat meer in mijzelf moet geloven, ik kan de wereld aan, het liefst met steun aan me zijde, maar als het moet kan ik het ook in mijn eentje.

09
Even op de scooter touren met mijn beste vriend. En rechts met een goede vriendin skypen die voor 6 maanden als Au-pair in Engeland werkt!

01
Hier heb ik lekker gekookt voor twee hele goede vriendinnen van mij. Links zie je het hoofdgerecht en rechts het dessert. We zijn alleen alle drie vergeten om een foto te maken van het voorgerecht. Dat was een zomerse salade met verschillende fruitsoorten. Het hoofdgerecht was haricot verts gerold in spek met zoete aardappel een gekookt eitje en rundersalade. Het dessert bestond uit gezonde chocolade mousse (komt nog een recept van online) met aardbeien en een gezonde muffin met onder andere moerbeien (komt ook nog een recept van online). Alle drie de gerechten is heerlijk te combineren met prosecco, hhmmmm!!

11
We zaten lekker in de tuin en hebben opgeven moment een kampvuurtje gemaakt, ik houd ervan, heerlijk! Paar dagen later bracht ik mijn zusje naar school. Ik vind het zo leuk om te zien hoe dat bij haar allemaal gaat, ik heb het zelf natuurlijk mee gemaakt maar dat is toch anders.

05
Een van mijn beste vriendinnen heeft sinds kort haar rijbewijs en zelfs al een autootje dus gingen we even touren. Wij drie kennen elkaar al sinds groep drie (dit zijn twee andere vriendinnen dan het etentje) We hebben ons rond gelachen, vooral bij de McDrive. Onze McDrive zit in een parkeer garage waar het licht in een keer uit viel, wij schrokken ons kapot.

06
Het rechter meisje op de bovenstaande foto is mijn beste vriendin en zij maakt echt heerlijke taarten! Links een cheesecake met een brownie bodem en rechts gewoon een normale. Ik heb ze helaas niet kunnen proeven want ze waren voor een kennis die zijn verjaardag de volgende dag vierde, maar ze roken heerlijk!

07
Heerlijk dit weer, fris maar niet te koud voor een panty. En ik vind panty’s leuk om te dragen. Rechts zie je mijn nieuwste aankoop. W7 In the night palette! I am in love!

08
Aan het einde van de maand hebben Roy en ik een wensballon opgelaten. We hebben eerst onze wensen erop geschreven, dat is niet nodig maar vonden we wel leuk om te doen! Rechts een foto op school, ja wij hebben tijd voor selfies.. En met deze productie school houding sluit ik de maand af.

Hoe was jou maand? Hoe bevalt school? Zijn jullie alweer gewend aan het nieuwe ritme? Ik nog niet! Enjoy October ladies and gentlemen!

XOXO ♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s