Snap it! #10

Snap it 10
Deze maand was mijn zusje jarig, ben ik erg sportief geweest, een bezoekje aan de zwaluwhoeve gebracht, en kreeg ik speciale hulp bij mijn huiswerk. Kijk snel mee naar de foto’s.

02
Mijn zusje was jarig, dus reden voor een feestje. Familie kwam langs dus maakte mama en ik nacho’s. Jam jam jam. Gelukkig vond iedereen het lekker. Ik had mijn zusje onder andere tattoo pennen gegeven voor haar verjaardag. Dus dan krijgt iedereen een mooie tattoo natuurlijk. Bij mijn zusje maakte ik deze kersjes op haar rug, bijpassend bij haar oorbellen.

01
Mijn lieve partner in crime. Links lijkt het best een gevaarlijk hondje. En zo wilt ze ook graag over komen. Maar stiekem is het een hele grote knuffel beer en houd ze ervan om te kroelen. Maar ze kan ook lekker puberen, pff. Ze is erg waaks maar wel heel lief hoor! ♥

03
Ik ging even naar de wc en toen ik terug kwam was Marly achter mijn laptop gekropen haha. Even helpen met het huiswerk…

06
Links onderweg naar school met een sapje. En wauw, wat een leuke verpakking. Dat was een foto waard. Rechts was Roy in de buurt van mijn school dus in mijn pauze zocht ik hem even op. Altijd gezellig 🙂 en klas genootjes kijken dan vaak even vanuit een raam mee haha.

09
Deze maand hebben Roy en ik veel in de ochtend geskyped. Hij belde mij dan wakker en dan gingen we even kletsen voordat ik naar school ging. Ultieme oplossing als je niet samen wakker kan worden en toch vrolijk wilt opstaan!
Rechts in het trappen huis met meiden uit mijn klas. We hadden een korte pauze en wij hebben dan niet zo zin om 4 etages (met trap) naar beneden te gaan om vervolgens weer vrij snel naar boven te gaan. Dus blijven we altijd in het trappen huis zitten.

10
Even knuffelen met mijn ventje… Recht zitten we in de kleedkamer van de Zwaluwhoeve. De sauna is in het begin altijd een beetje raar, maar ik raad het enorm aan. Het is zo lekker rustgevend!

08
SELFIE TIME at WORK. Rechts hoef ik jullie vast niet te vertellen wat ik eet. Deze foto was voor mijn beste vriendin, omdat ik na het eten naar haar toe zou komen maar het liep allemaal uit omdat we last moment besloten om te bestellen. En mijn vader en zijn vriendin hadden een beetje moeite met kiezen waardoor het nog wat langer duurde. Uiteindelijk waren we allemaal happy natuurlijk!

05
Avondje chillen met boo. Roy is een echte voetbal liefhebber dus hebben we samen een biertje gedronken en voetbal gekeken. Ik vind de nieuwe bierflesjes echt leuk, elke keer staat er een naam van een bekende stad op. Dit keer ging ik naar Berlijn!

04
Ook was het weer tijd voor een bootcap dinsdag. Lekker sporten, dit is tijden gym van school. Maar i.v.m. blessure doe ik niet mee met de rest van de groep, maar train ik apart in een kleine fitness ruimte.

07
Me? Crazy? I should get down off this unicorn and slap you. Dat zegt genoeg denk ik he..? Haha!

Ook ben ik bij Roy zijn zaalvoetbal gaan kijken, waar hij helaas een rode kaart binnen sleepte, maar we hebben toch nog gezellig een biertje gedronken met het team. Altijd gezellig!

 

Hebben jullie ook een fijne maand gehad? Have fun in November everyone!

XOXO ♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s