Recra vs TOP

recra
Op zoek naar een leuke baantje voor deze zomer? Houd jij van kinderen en vind je het niet erg om in de schijnwerpers te staan dan is recreatiewerk misschien wat voor jou! Ik heb het hier al vaker over gehad want ik heb dit de afgelopen zomers zelf gedaan. Bij twee verschillende organisatie. Ik vertel even kort over mijn ervaringen.

Afgelopen zomer heb ik bij TOP-recreatie gewerkt, en die zomer daarvoor bij Recra team. De reden dat ik ben overgestapt is omdat ik geen goede ervaringen heb gehad met Recra team. Hoe wel de organisatie erg leuk is (leuke orginele liedjes en musicals) ik voelde me daar een nummertje en ik had een vervelende ervaring met een van mijn team genoten. Helaas werd het een welles-nietes verhaal, en uiteindelijk werd de mijn kant van het verhaal niet geloofd omdat hij er al 4 jaar werkte en ik net was begonnen. Deze ervaring kan me nog steeds achtervolgen en daarom heb ik geen goed gevoel meer bij Recra team. Maar ik heb via Recra team wel mijn lieve vriend leren kennen, en daar ben ik dan wel heel dankbaar voor.

TOP-recreatie is een veel grote organisatie, en ook internationaal actief waardoor de liedjes minder orgineel zijn, gouwe oude hits! Ik ben heel blij met TOP-recreatie, het is altijd even wennen als je van een andere organisatie komt en je blijft natuurlijk vergelijken en zo krijg je vanzelf een voorkeur voor bepaalde methodes maar ik heb mijn weg hierin gevonden. Voordelen van TOP-recreatie is dat ze je persoonlijker behandelen, voordat je naar de camping toe gaat bellen je ze op of alles duidelijk is en of ze je nog ergens mee kunnen helpen. Erg fijn is dit! Nadat je op een camping bent geweest kan je via jou profiel invullen wat je van de camping vond en of je daar nog vaker zou willen werken. Ze kijken goed naar welke camping bij jou past. Enige nadeel van afgelopen zomer is dat ik met een persoon moest werken waarmee het niet goed klikt. Dat is natuurlijk zwaar want je zit wel aan die persoon vast en je moet met hem of haar toch het beste ervan maken. Ik zat met een erg agressieve jongen de laatste week van mijn werkperiode, dit zorgde ervoor dat ik niet alleen met hem durfde te zijn en een erg kort lontje kreeg. Helaas is dit tot een verkeerd einde gekomen en ben ik eerder gestopt met werken.

Al met al vind ik recreatie werk echt enorm leuk en ik hoop heel hard dat ik deze zomer terug mag komen bij TOP-recreatie. Volgende week zal ik verder gaan over recreatie werk en dan meer vertellen over hoe het is, wat je ervan kan verwachten. Anders word deze post te lang..

Wat is jou ideale zomerbaantje?
XOXO ♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s