TAG: Create it your way

Wat een heerlijke tag, lekker wegdromen bij je mooiste wensen. Het zou dan een onwerkelijke wereld worden als iedereen zijn gekke dromen tot werkelijkheid zou brengen, maar voor een maand zou ik absoluut in die waanzin willen leven. Gekke geuren, combinaties of rare dieren, zie je het al voor je? Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak, en ik denk dat veel mensen een vliegende auto zou beheren, ultieme chaos… Maar voor eventjes, overleven we dat vast! Think about it…

Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Het zou een warme geur worden, met als basis vanille en caramel, maar ook een beetje zoetig zoals kersen en een vleugje rozen voor frisheid. Of Roy zijn geur ha ha. Dit zou dan een vleugje one million zijn met Rexona deo en gewoon een stukje Roy. Wanneer hij dan niet bij me is, ruikt het toch wel zo. Maar om het een beetje realistisch te houden optie 1. Ik zou het dan ”Moment” noemen (op zijn engels).

Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Een parelmoer turqoise denk ik. Eentje die echt schittert in de zon, dat de glitters alle kleuren weerkaatsen. Maar in normaal daglicht een mooie parelmoer glans. Misschien bestaat zoiets al, zo ja, tell me!

Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
De perfecte lippenstift, die verzorgt en lang blijft zitten in de perfecte kleur (eentje die ideaal matcht met jou huidteint zonder eeuwenlange zoektocht). En oh, betaalbaar!

Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Pff mag ik meerdere boeken schrijven? Een kookboek lijkt me enorm gaaf. Maar ook een boek met delen uit mijn eigen leven verwerkt in een fictie verhaal. Een self-help boek zou ik ook leuk vinden, lifestyle achtig en een beetje filosofisch.

Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
Ik zou mezelf een klein rolletje geven, niet voor de spotlights, maar voor de ervaring. Voor de rest zou het een actie film worden maar wel met romantiek (gewoon omdat ik dat soort films kijk). Geen actie film waar alleen maar gevochten word en meiden in lingerie rond schieten. Meer een mix van Fast and the Furious, Ocean’s Eleven en Safe Haven. Hahaha, of de film goed word? Geen idee.

Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Een lifestyle winkel met heel veel verschilende producten. Geen hele dure producten, het moet gangbaar zijn voor iedereen. Warenhuis achtig, ik wil van alle markten thuis zijn! Maar ik wil het wel huiselijk en persoonlijk houden.

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
Masseren en opruimen. Ik houd van massages en ben zelf niet heel goed in opruimen. Ook zou het fijn zijn als die robot mij af en toe helpt met plannen en organiseren, daar laat ik ook wel wat steekjes vallen.

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
Ik zou een app maken dat op willekeurige tijdstippen een melding geeft en je dan verteld om even te stoppen met alles wat je doet, een oefening geeft om tot rust te komen en vervolgens jou vraagt om stil te staan bij het moment dat je nu beleefd en daarvan te genieten. Ik denk dit heel goed de stress zou verminderen.

Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
Ik zou een hond willen zo groot als een kat, niet zoals Chiahuahua. Een Bull terrier in het klein, of een Bordeaux dog. Honden die dus eigenlijk groot zijn. En een cavia in het groot lijkt me dan ook leuk. Of mini dolfijntjes zodat ze in een aquaium passen. Dus geen speciale dieren, alleen andere maten hihi. Zie hier onder onze lieve Marly toen ze nog klein was, zo schattig! Nu is ze al een stuk groter (nog steeds lief) alleen als het aan mij lag, bleef ze altijd klein!PicMonkey Collage

Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Ik zou het wijsheid noemen en het zou dan gaan over zelf kennis en leren waarderen. Omdenken, dus positief denken in plaats van overal het negatieve van inzien. Het zou ook gaan om loslaten, niet per se mensen maar ook discussies en situaties. Leer het om dingen los te laten, en stap terug te zetten en te genieten van iets anders. Minder druk maken om alles wat er mis kan gaan en meer focussen op alles wat er goed kan gaan. Tuurlijk zijn dit geen regels wat je moet leren, iedereen geeft zijn eigen draai eraan. Maar in deze lessen gaat het om het bewust worden dat mensen zelf heel veel invloed hebben, en zelf de touwtjes in handen hebben. Het gaat erom hoe ze ermee omgaan. Dat er geen fout of goed is, en dat iedereen alles anders ervaart. Meer positiviteit en respect en meer genieten van de mooie aspecten van het leven, ik merk dat ik het soms vergeet om te genieten.

Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Gekke chocolade combinaties zoals puur met zout en etc. Maar dan een gezonde(re) versie, zou dat mogelijk zijn? Sowieso vind ik frozen yoghurt lekker, met fruit.. Mmh. Ik denk dat er al heel veel ijsmaken bestaan en vind het moeilijk om iets orgineels te verzinnen.

Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Mmh lastig, ik zou voor een zomer drankje gaan. Niet te zoet maar wel lekker fris. Soort fruit water. Met een vleugje ananas, komkommer en bosbessen. En een snufje mint!

Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Ik wil niet asociaal zijn, maar een middel vinger ontbreekt (misschien maar goed ook). Ik wil deze soms voor de grap gebruiken wanneer iemand een flauwe grap bij mij uithaalt. Maar aan de andere kant is het goed dat deze ontbreekt, het zou veel negativiteit met zich meebrengen. Voor de rest een simpel roze hartje, we hebben ze in alle kleuren (die hele simpele) maar een roze ontbreekt.. En meer eten en dieren kan ook geen kwaad.

Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Absoluut ergens op een zonnig eiland met prachtig uitzicht. Het huis zelf zal niet heel bijzonder zijn, veel ramen want ik houd van de mooie lichtval. En een groot terras, een beetje tropisch achtig. Het huis zelf hoeft niet groot te zijn, 3 slaapkamers. Binnen werk ik met zachte, vrolijke kleurtjes. En als ik dan toch veel eisend mag zijn vind ik een zwembad geen verkeerd idee! Of gewoon dit onderstaand huis.. Ik zie het al voor me!

Doe jij deze TAG ook? Ik ben erg benieuwd!
XOXO ♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s