TAG: FAIRYTALE

Ik was vroeger nooit van de sprookjes, maar de moderne vind ik wel leuk (ik kijk stiekem mee met mijn zusje). En ik de toekomst zal ik vast nog veel Disney films zien, dus ik kan er vast aan wennen 🙂 Lees snel verder, op wie denk jij dat ik lijk?

Rapunzel: Houd je ervan om buiten te zijn?
Ja, zolang het lekker weer is. Het hoeft niet extreem warm te zijn, maar geen koude wind of regen!

De Wolf en de 7 geitjes: Ben je makkelijk voor de gek te houden?
Ik reageer vaak te snel op grappen, op het moment dat ik reageer realiseer ik me dat ik voor de gek word gehouden. Dus ja en nee?

De Zeven Raven: Heb je zusjes of broertjes? Zo ja, hoe is je relatie met hen?
Ik heb een zus die twee jaar ouder is en een zusje die 13 jaar jonger is. Met beide een goede band op een andere manier. Mijn zusje is op dit moment 7 jaar, dus wij hebben een hele andere band dan met mijn zus van 21 jaar. Ik houd mijn zusje vaak voor de gek (en zij mij ook) maar we hebben nooit ”serieuze” gesprekken. Die gesprekken heb ik met mijn oudere zus wel, maar wij kunnen ook heel goed lachen samen. We verschillen wel veel, qua karakter en interesses. Maar vroeger speelde we veel samen, alleen onze middelbare school tijd hadden we minder belangstelling voor elkaar, typische zussen.

Doornroosje: Hoeveel uur slaap jij per nacht?
Mmh, verschilt. Ik denk gemiddeld 7 uur? Sinds ik zwanger ben slaap ik wel beter. Eerst kon ik nog heel lang in bed liggen denken, en nu val ik vrijwel meteen in slaap waardoor ik ook uitgeruster wakker word.

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen?
Positiviteit, oprechtheid en gedrevenheid. Maar ook een beetje down-to-earth. Lekker nuchter. Iemand die het geniet van het leven en met passie zich bezig houd met zijn interesses en dit ook door probeert te geven, zowel de passie als de positiviteit.

De Kikkerkoning: Wat vind je walgelijk?
Bedriegen, bah. Maar mensen en dieren leed, daar word ik ook super naar van.

Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan in jouw huis?
Wij hebben een aantal nepbloemen is huis, omdat wij niet heel veel thuis zijn en bloemen dan zonde zijn. Maar we hebben ook echt planten, onder andere de Areca Palm en een Lepelplant, Croton en iets wat lijkt op een Palmlelie, van de rest heb ik geen idee hoe ze genoemd worden..

De Gelaarsde Kat: Heb je huisdieren?
Bij mijn moeder hebben we een hond, Marly, een ondeugende Bull Terrier. Verder wil ik graag een cavia en een aquarium met vissen, maar dat moet wachten totdat ik op mezelf woon..

Sneeuwwitje: Beschouw je jezelf als mooi?
Stomme vraag! Mooi? Beoordeel zelf maar. Ik ben wel tevreden met mijn uiterlijk. Tuurlijk, soms kijk in de spiegel en denk ik ohnooo. En zo heb ik ook dagen dat ik denk, hé vandaag zie ik er goed uit. Imperfectie is perfectie toch?

Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter.
Ik ben niet echt punctueel, maar dat word steeds beter. Voor de rest kan ik erg lui zijn en ik ben een absolute rommelkont ondanks ik erg perfectionistisch ben.

Pinokkio: Wat is je grootste wens?
Mijn eigen huis. Dat is op dit moment mijn grootste wens. Dat wilde ik altijd al, maar nu groeit er een klein kindje in mijn buik en heeft het een hogere prioriteit gekregen.

Roodkapje: Vertrouw je onbekenden snel?
Nee totaal niet. Ik ben wel altijd open, ook naar onbekende maar ik weet wat ik ze vertel. En ik geloof hun verhalen ook niet meteen. Hun betrouwbaarheid en geloofwaardigheid moet bij mij altijd opgebouwd worden.

Peter Pan: Wat is je (mentale) leeftijd?
Volgens deze test ben ik 40 jaar, 21 jaar ouder. Ha ha, wat is jou mentale leeftijd?
40

De Sterrendaalders: Wat is je meest waardevolle bezit?
Materiaistisch gezien ga ik voor mijn laptop vanwege alle data die erop staat. Immaterieel gezien ga ik voor mijn liefdevolle familieleden. Verder geen uitleg nodig denk ik..

Golden Mary & Pitch Mary: Ben je meer een lui persoon of werk je juist hard?
Dat verschilt enorm, ik kan heel hard werken maar ook lekker lui zijn. Verschilt echt aan de situatie. Voor school projecten en mijn sites kan ik heel hard werken, maar als ik begin met opruimen ben ik wat lui..

De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?
Op zijn tijd. Ik ben geen echte party hardy, maar soms kan ik het wel erg naar mijn zin hebben. Maar op feestjes heb ik het soms wel snel gezien. Ik vind het gezelliger om thuis te zitten met een hapje en een drankje en een leuk spel.

De Nieuwe Kleding van de Keizer: Geef je veel om je kleding?
Ja, maar ik hoef niet altijd het nieuwste van het nieuwste. Sommige trends sla ik over, want ik draag gewoon wat ik mooi en lekker vind zitten. Dus als de trend niet bij me past, laat ik hem voorbij gaan maar ik probeer er wel modieus bij te lopen.

Het Knappe Snijdertje: Vind je jezelf dapper/moedig?
Lastig om te zeggen, ik weet ook niet in welke zin het word gedoeld.. Maar ik ben niet bang om bijvoorbeeld alleen op vakantie te gaan (Lloret 2012, en wintersport 2013). Maar ik verder geen situaties waaruit blijkt dat ik heel dapper/moedig ben. Maar ik denk dat ik het wel kan zijn..

De Prinses op de Erwt: Ben je gevoelig?
Ja ik kan erg gevoelig zijn, maar ik dingen ook snel van me af zetten waardoor ik ongevoelig over kan komen. Maar vaak besef ik me dan dat het geen zin heeft om te piekeren. Maar ik ben wel snel geraakt alleen wil ik dat niet altijd laten zien.

Ik TAG jou!!
XOXO ♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s