DOOKY WISHLIST

Bijna alles is in huis voor onze kleine vent. Maar er zijn zó veel baby spullen, gigantisch veel! De een minder nodig dan de ander. Al het meubilair heb ik al, maar voor de baby kamer ontbreekt het linnen bijvoorbeeld nog. Zo ook het linnen voor de kinderwagen. Dooky heeft een super leuke collectie, zie hier mijn wishlist van de Dooky producten.

dooky

Design zonnekap Verzorgings matjeZero zonnekapBlanket Hoody zonnekap

Alle producten zijn van de Silver Stars lijn. Ze hebben verschillende kleurtjes, maar deze vind ik het leukste 🙂

 1. Design zonnekap – €22,90
  Dit exemplaar kan je aan de kinderwagen of maxi cosi hangen met speciale ringetjes. Je kan hem in hoogte verstellen door op te rollen zodat je precies kan instellen tot hoever je baby is afgeschermd. Hoe super is dat? Perfect tegen zonlicht of wind, maar ook ideaal voor wanneer je het zat bent dat iedereen steeds de kinderwagen in kijkt. Op deze manier kan je een rustige omgeving creëren voor jou mini-you. Dit item is een groot favoriet van mij.
 2. Verzorgings matje – €14,99
  Dit vind ik echt ideaal! Je kan je doekjes en je luiers kwijt en het is mooi op te rollen tot een etui. Super handig, je kan hem standaar onder in je kinderwagen leggen en je hebt altijd een ondergrondje om je kindje op te leggen tijdens het verschonen, super handig! Deze moet ik hebben.
 3. Zero zonneklap – €19,99
  Dit item is eigenlijk hetzelfde als de Design zonneklep maar dan speciaal voor de maxi cosi. Wedereen een groot favoriet. Hij heeft bij het handvat een opening zodat je de maxi cosi gewoon nog kan dragen, slim gedaan Dooky!
 4. Blanket – €14,99
  Oke, dit heb ik niet per sé nodig, puur uit hebberigheid, dan is het setje mooi compleet hihi. Bovendien is dit exemplaar 100% ademenend katoen gemaakt, en zonder schadelijke stoffen geproduceerd dus milieu vriendelijk.
 5. Hoody zonnekap – €22,99
  Niet per se nodig, want mijn maxi-cosi heeft al zelf een zonnekap, maar om het plaatje zo compleet mogelijk te houden zou deze er perfect bij staan.

Dus Dooky, kunnen jullie voortaan lelijke producten maken? Daar word ik minder hebberig van. Ik heb nog niks aangeschaft, maar ben zeker van plan om dat te doen. Vooral de eerste twee producten vind ik echt ideaal! En oke, de tweede ook. Hahaha. Dooky is echt een super merk, ik ben er achter gekomen terwijl ik aan het werk was. Er kwam een vrouw langs lopen met de Design zonnekap op haar kinderwagen, ik vond het er zo leuk uit zien en handig dat ik me stoute schoenen heb aangetrokken en ernaar vroeg.. Wat een super ontdekking.

De foto’s zijn van de Mama Loes Babysjop, dit artikel is niet gesponserd.

Wat vinden jullie van de Dooky collectie? Wat is jou favoriet?
XOXO ♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s