IT’S A BOY

Sinds 3 maart weet ik het, geen raadsels meer, ik krijg een jongetje!! Het was al algemeen bekend dat ik geen voorkeur had, ik hoopte op een gezond kindje. Het geslacht maakt me echt niet uit. Toch merkte ik wel dat ik verrast was omdat ik zelf een meidenfamilie heb. Des te leuker ik het eigenlijk vind dat het een jongetje is. Ik vind het echt heerlijk dat ik me nu kan focussen op jongens artikelen en dat als ik iets leuks tegenkom ik het gewoon kan kopen. Geen neutrale kleurtjes meer, kom maar op met de stoere kleurtjes! Lees snel verder waarom ik denk dat het leuk is om een jongensmama te zijn!

  1. Stoere sporten, ik heb een lange tijd op judo gezeten en vond dit erg gaaf om te doen. Voetbal was niet zo mijn ding maar ik stond regelmatig langs de lijn te kijken. Een ook tijdens gym vond ik het geen probleem om met de jongens te basketballen omdat ze een persoon te kort kwamen. Welke sport mijn zoon ook kiest, ik zal me moeten inhouden om niet mee te doen.
  2. Shoppen is makkelijk. Bij meiden heb je allemaal ditjes en datjes (ook heel leuk), bij jongens zoek je een paar leuke gympen uit, paar mooie spijkerbroekjes en vervolgens heel veel t-shirtjes! De basis, gympen en broek blijft hetzelfde. Bij meiden heb je vaak broeken, rokken, maillots en etc. Dat is natuurlijk ook gaaf, maar dat maakt het shoppen wat ingewikkelder.
  3. Jongens zijn liever naar hun moeder toe (zeggen ze). En dat wil ik heel graag geloven! Hij word namelijk echt mijn prinsje en ik hoop dat hij dat weet te waarderen. Er word natuurlijk veel gezegd dat meisjes kattiger zijn, of ik engeltje of een bengeltje krijg moeten we nog zien..
  4. Moeilijke vragen? Sorry schat, vraag dat maar aan papa.. Voor echte mannen zaken, of dingen die ik niet begrijp stuur ik hem door naar zijn vader.. Ja, lekker makkelijk 😉
  5. Mijn make-up blijft van mij! Met mijn zusje had ik af en toe deze strijd, dan was ik me aan het opmaken en ging zij met mijn kwasten er van door. Een dochter van mij had niet anders dan een make-up fanaat kunnen zijn, nu ik een jochie krijg maak ik me geen zorgen dat straks mijn mooiste lipstick over zijn gezicht heen is gesmeerd.
  6. Hetzelfde geldt voor nagellak!
  7. Ik hoef geen haren te vlechten of knopen uit het haar te borstelen, want sorry mam ik weet hoe vreselijk ik dat vond. Soms deed het pijn en moest je toch je hoofd recht houden. Nu hoef ik me daarvoor geen zorgen te maken, ff snel haartjes kammen van de kleine vent en vervolgens een klodder gel. Hoppakee!

Neem al het bovenstaande met een korreltje zout! Het is allemaal met een knip oog bedoeld ;). Ik vind het heel leuk dat ik een zoontje krijg, maar een meisje was net zo welkom geweest. Ik ben erg nieuwsgierig naar hoe mijn ventje zal zijn en worden. Ik kan in ieder geval niet wachten!

Thanks for reading,
XOXO ♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s