HOMESPIRATION

beginMijn ”uit huis project” word steeds meer werkelijkeid. Nu alle baby spulletje zo goed als verzameld – en dus bijna compleet – is betrap ik mezelf steeds meer op het googlelen van meubels en huis inspiratie dan op slimme baby gadgets en de leukste en schattigste baby kleertjes. Natuurlijk vind ik dat ook nog steeds super om te doen, maar ik heb op dit moment al zovel, maar mijn baby ontbreekt nog. Dat project staat dus even op hold. Ondertussen leek het me wel leuk om mijn huis inspiratie met jullie te delen.  En aangezien ik per 1 mei mijn eigen kasteeltje heb, word het ook wel tijd dat ik over het inrichtn ga nadenken.

Wat mij super leuk lijkt in de baby kamer is zo’n onderstaande stoel. Ik zie mezelf tijdens het voeden al zitten met de kleine man op me schoot. Vooral snachts, ik hoef hem alleen maar even uit het bedje te halen en ik kan daar lekker zitten met een dekentje en kussentjes. Want daarmee wil ik het item graag mee pimpen, leuke kussens erop! En daarnaast een poefje of tafeltje, een beetje zoals op de foto’s. Nu heb ik alleen het probleem met het vinden vinden vanzo’n stoel. Want ik wil er niet te veel voor betalen, en zelfs via marktplaats lopen de prijzen snel op. Dus als jij een goede tip hebt voor deze (of gelijkwaardige) vintage rotan stoel, please tell me!stoel

Ik wil de keuken lekker huizelijk houden en niet te modern. Je mag zien dat er ”geleefd” word. Onderstaande foto’s vind ik dan ook heel gaaf, geen idee hoe je zoiets noemt. Maar het ziet er makkelijk uit om zelf te maken (in de zin van ”het is mogelijk”). En hoe gaaf is het dan als je allemaal verschillende mokken hebt. Nu is mijn collectie ook niet heel groot, dus als ik zo’n plank voor mezelf zou maken zijn 12 haakjes meer dan genoeg. Meer mokken moet ik gewoon niet verzamelen. Als ik dit ga maken, zouden jullie een DIY leuk vinden? Let me know! koffiemokken

Waar denk jij aan bij een prinsessen/sprookjes kamer? Een mooi hemelbed met zo’n prachtig hoofdeinde? Ik wel.. Zo’n hoofdeind heb ik altijd al gaaf gevonden, maar nooit de ruimte noch interieurstijl gehad om daadwerkelijk een te nemen. In mijn nieuwe slaapkamer wil ik dat wel. Het straalt een soort luxe uit en dat bevalt me. Mijn nieuwe slaapkamer wil ik ruim en luxe indelen –ookal is het niet luxe– met mooie zachte en warme teinten, een slaapkamer die uit een woonmagazine is gescheurd. Dat word nog een moeilijke opgave, al lijkt zo’n hoofdbord me een leuk DIY project… Maar dat zeg ik nu… Volgens mij is dat een heus karwei maar ik ben vastbesloten om het te gaan maken (in ieder geval een poging tot).hoofdeindeVoor nu houd ik het even op deze drie. Het lijkt me leuk op dit artikel vaker te doen, wanneer ik weet musthaves heb voor in mijn huis. Wat zijn jou absolute musthaves voor in je interieur? Heb jij nog leuke inspiratie tips voor mij? Alle bovenstaande foto’s zijn afkomstig van Pinterest, omdat ik ze op mijn computer heb opgeslagen kan ik jullie helaas niet doorverwijzen naar de bron. Excuses, ik zal hier de volgende keer rekening mee houden.

I hope you liked it!
XOXO ♥

 

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s