Zo kom je uit je dip!

Iedereen heeft wel eens een slechte dag, je voelt je niet lekker en hebt nergens zin in. Het liefst kruip je in bed en word je pas de volgende dag weer wakker. Dat is een optie, een andere optie is om het beste er uit te halen en daarvoor heb ik tips uit persoonlijke ervaring!

1 Neem een douche of ga in bad. Een douche werkt bij mij het beste, ik beeld me dan altijd in dat de negatieve lading van mij word afgespoeld.
2 Kleed je jezelf mooi een en doe wat make-up mooi. Geloof me, als je er ”leuk/goed” uitziet dan voel je meteen beter!

3 Ruim op. Kijk even rond in je leefomgeving en maak ff een snelle sprint. Maak je bed op en leg alle papieren op 1 stapel, kleding in de was en verwerk de vaat. Nu je leef omgeving opgeruimd is gaan we ons hoofd leeg maken. Pak een kladblok en schrijf alles op wat in je omgaat. Bij mij helpt het vaak om lijstje te maken met dingen die ik nog moet doen of regelen, hiervan word ik rustig in mijn hoofd.
4 Nodig mensen uit. Ja, echt. Ga in ieder geval niet alleen zitten, bel je beste vriendin op en vraag of ze zin heeft om een film te kijken. Jij regelt de film, zij de snacks!

5 Echt geen zin in gezelschap? Ga dan buiten wandelen. De frisse buitenlucht zal je goed doen.
6 Ga vroeg slapen, op zulke dagen voel ik me vaak nutteloos, ga lekker vroeg slapen, het is toch een stomme dag, visualeer je dat je morgen een betere dag heb. Nieuwe dag, nieuwe kansen!

Ik hoop dat mijn tips werken, maar dit is natuurlijk heel persoonlijk. Wat is dé tip volgens jou? Vaak als ik mijn dag niet heb, kan ik daar behoorlijk chagrijnig van worden omdat ik het gevoel heb dat ik er geen invloed op heb. Maar dat hebben we wel, jij hebt de touwtjes in handen!!

Thanks for reading,
XOXO ♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s