HOMESPIRATION #2

Al van jongs af aan kon ik dromen over hoe mijn huisje er uit zou gaan zien als ik op mijzelf zou wonen. Ik had nooit gedacht dat mijn eerste huis meteen een baby kamer zou hebben maar toch kan ik ook nu uren wegdromen over de inrichting. Voor de huiskamer ga ik voor een onverwachtse wending. Voor jullie misschien niet zo onverwachts, maar mijn beste vriendin en mijn vader waren toch wel verbaasd toen ik hun de inspiratie foto’s liet zien. Was geel mijn kleur? Nee, en geel is ook nooit mijn kleur geweest. Maar ik ben er helemaal weg van, ja echt. Alle foto’s in deze post zijn ter inspiratie, dus hierop wil ik mijn interieur baseren en niet copy-paste. Het zal een mixje van alles worden.. Tuur gezellig mee met de inspiratie foto’s… 

Deze vind ik zo fris! Het is niet helemaal mijn ding, maar het totaal plaatje vind ik erg mooi! Ik zelf zou meer warmere tinten willen hebben zodat er echt sprake is van een ”warm” huis gevoel.Femkeido: Femkeido Projects: A villa near RotterdamAls ik het zou combineren met een andere kleur dan zou dat deze blauw/groen zijn. En ik weet zeker dat ik sowieso accessoires in deze kleur ga aanschaffen. Voordat ik het oker geel tegen kwam was deze kleur mijn favoriet.

Layered lookDit is denk ik mijn grootste favoriete inspiratie foto, heerlijk warm gevoel. Dit is op dit moment dan de achtergrond van mijn telefoon, ik word er blij van als ik het zie en dan heb dan meteen zin om eindelijk mijn eigen plekje te hebben.Kleurinspiratie okergeel, natuurtinten in combinatie met het mooie behang van ‪#‎BNwallcoverings‬ uit de collectie Essentially Yours. Deze collectie is te bekijken op onze site. Gebruikte verfkleuren van ‪#‎FlexaPure‬, ‪#‎dimago‬, ‪#‎HistorOne‬  http://www.verfenwand.nl/assortiment/behang/collecties-behang/bn-wallcoverings-essentially-yoursAl mijn muren zijn op dit moment wit, ik twijfel heel erg of ik ze wil verfen. Maar als ik ze verf vind ik de bovenstaande twee kleuren ”Soft Stone Hister One” en ”Mouse dimago” een goede optie. 

No need for an expensive room makeover. All you need is a little color infusion! Add pops of color into your space using accent pieces in coral, yellow and teal.Word ik het geel na een tijdje toch zat dan is het makkelijk om te gooien. Aangezien mijn basis toch wit en bruin is (/word/blijft). Zoals ik al eerder zei vind ik dat blauw-groene ook erg mooi, en roze.. Roze is altijd goed 🙂 De bovenstaande foto’s laten goed zien dat je met verschillende tinten van één kleur (dus verschillende soorten geel bijvoorbeeld) toch een geheel kan maken. Dat word mijn bedoeling ook, het is een onmogelijke taak om alles in dezelfde geel te krijgen, maar de zelfde soort toon is dus genoeg.

colorful-home-decor-ideas-9Dit is wel extreem kleurrijk, en ik denk dat mijn huiskamer er te klein voor is (en je maakt het dan alleen maar kleiner) maar ik vind het wel heel gaaf. Hoewel dit geen grote inspiratie voor me is, wilde ik deze foto er toch bij doen.
15 Inexpensive Home Decorating TipsYellow + Grey painting for the wall - above the woodburner !!!Bovenstaande foto’s zijn weer wat rustiger, ik vind ze te veel van hetzelfde, maar toch ben ik fan. Ik zou het zelf iets gewaagder maken, maar de uitstraling trekt me. Erg zacht en warm.

En wat vind je ervan? Nieuwsgierig naar de bronnen van de foto’s? Klik dan op de foto. Heb jij nog tips voor items en/of accessoires die super zouden staan in mijn paleisje, let me know! Want ik ben nog steeds op zoek. Hoe ziet jou dream-livingroom eruit?
XOXO ♥

 

 

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s