Voor mama ♥

womenOver 9 dagen is het weer zo ver. Dan mogen we onze moeder weer even laten weten hoeveel zij wel niet voor ons betekent en hoe dankbaar we voor haar zijn. En het is natuurlijk ook weer leuk om het perfecte cadeau te vinden voor je lieve mams. Iets origineels, maar persoonlijks, iets binnen jou budget en misschien wel boven haar verwachtingen. Dit zijn mijn tips…

  1. Een kookboek! Er zijn zoveel verschillende soorten, houd je moeder van bakken dan is Rudolph’s Bakery misschien iets. Gaat ze liever op de gezonde toer dan is Superfoods misschien iets. Boeken kan je ook tweedehands kopen, en je kan er altijd nog paar keukenkruiden bij doen, een mooi schort, ovenschaal, ovenwant of andere keukenartikelen. Bij de bijenkorf of de action, de keuze is aan jou. Leuk om erbij te doen zijn deze make&bake jars van de Hema. Overigens kan je dit ook zelf maken, zelf alle droge ingredienten in een pot doen laag voor laag.
  2. Vakantie veilingen of croupon. Vaak zijn er hele leuk aanbiedingen, zo heb ik mijn zusje een keer meegenomen naar Assepoester de musical. Een dagje weg, of misschien zelf een weekendje weg. Een lekker sauna dagje, een musical of een andere leuk uitje. Er is zo veel keus, een leuke workshop die bij je moeder past in natuurlijk ook heel gaaf!
  3. Is een sauna dagje toch de duur, breng de wellness naar je moeder toe! Koop een mooi badjas, lekkere bonbons, gezichtmaskers en etc. Wil je de echte feeling goed overbrengen, geef haar dan een manicure of pedicure! Niet alleen zal ze het wellness pakketje waarderen, ook jou input natuurlijk!
  4. Is jou moeder een theeleut? Dan kan je een leuk pakket samenstellen voor elk budget! Je kan bijvoorbeeld een bestaand pakket bestellen zoals dit: Maar je kan ook zelf een pakket maken, koop haar favo thee of juist veel verschillende smaakjes. Een leuke mok bij een winkel naar keuze en schrijf hier met een permanente marker een leuke tekst op. Ik heb dit vorig jaar aan mijn moeder gegeven met de tekst ”Take a break, take a cup of love”. De keus is helemaal aan jou. Je kan ook je eigen smaak thee samen stellen bij de brouwerij of stel bij de Tea Bar je eigen pakket samen.
  5. Voor de alleen staande en minder handige mama’s (of juist de handige) is een gereedschapkist erg handig. Zo kunnen ze zelf iets maken als dat nodig is, je hebt verschillende soorten. Onder staande is de basis, je hebt er ook een voor in de tuin of voor de auto. Klik op de afbeelding voor de link. Dit cadeau is ook leuk voor vriendinnen die net een eigen huisje hebben of hun eigen huis. La Chaise Longue Roze Gereedschapset

Het blijft natuurlijk altijd lastig om een orgineel en toepasselijk cadeau te geven. Ik hoop in ieder geval dat jullie iets aan mijn tips hebben, of er inspiratie uit kunnen halen.

Wat ga jij aan je moeder geven?
XOXO ♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s