Last week #1

inlove1Afgelopen week is voorbij gevlogen en ik heb dan ook veel gedaan, bij deze mijn last week! Ik vertel jullie wat ik druk mee ben geweest en probeer jullie een impressie te geven van hoe mijn week eruit zag.

Maandag: 
Maandag was ik vrij van school en ben ik druk bezig geweest in huis. Ik had nog genoeg wat ingepakt moest worden en heb ik een wasje gedraaid. Ik ben heel even bij mij in de buurt de markt opgelopen maar ik hield het al snel voor gezien.

Dinsdag:
Ben ik met een vriendin de stad in gegaan. Daar kocht ik onderstaande tuinbroek, en ik ben er nog steeds verliefd op. Zij zelf is ook goed geslaagd en we hebben lekker gelunched bij Bagels and Beans waar ik genoot van een groen kopje thee en een Bagel met avocado (en meer). Jammie! Aan het eind van de middag ben ik even met de papa in spe geweest. In de avond had ik eigenlijk met een vriendin afgesproken, maar dat is uiteindelijk een avondje luieren op de bank geworden met vaders en zijn vriendin.tuinbroek

Woensdag:
Moest ik weer vroeg op want ik moest naar stage. Ik deed s’ochtends iets te enthousiast mijn zomer jack aan, waardoor ik het aardig koud had op de fiets. Ik wil meer zon! Alsjeblieft? Ik heb lekker gewerkt en kwam uitgeteld thuis bij mijn moeder. Waar mijn zusje haar stoere wond liet zien, ze heeft een sneetje onder haar wenkbrauw die dichtgelijmd moest worden bij de huisarts. Dit was dinsdag gebeurd op school, ze was aan het ”duikelen” op het duikrek totdat ze tegen een klasgenootje aanbotste tijdens het duikelen. Mijn zusje heeft een bril en dat heeft de klap niet verzacht. Gelukkig is alles goed met haar en het klasgenootje. Om half 7 vond ik het wel geweest en deed ik een dutje totdat mijn zus mij op half 8 wakker maakte. Er stond namelijk een pret echo in 4D gepland, zo bijzonder. Dit was bij het Baby echo centrum in Houten en het is echt geweldig om te zien. (zie de eerste foto van dit bericht 🙂

Donderdag:
Werd ik uit mijzelf wakker, en dat bleek maar goed ook omdat mijn telefoon spontaan was uitgevallen in de nacht. Samen met mijn moeder bracht ik mijn zusje naar school en daarna zette mijn moeder mij af op stage. Waar ik weer een dag lekker heb gewerkt. De airco is helaas kapot en hoewel de ”hitte” enorm mee valt merk ik toch dat ik een beetje ”lui” word van de lucht. Het is toch een beetje benauwd en daar word ik altijd een beetje moe van. De rest van de avond heb ik doorgebracht op de bank. Ik was erg moe.

Vrijdag:
Laatste dag voor het weekend, dus voor mij laatste werkdag. Ik stond vroeg op, maar niet om naar stage te gaan. Ik had namelijk een afspraak met de makelaar waar ik samen met mijn vader heen ging. Ik kreeg namelijk de sleutels van mijn huisje (zie foto links hieronder)! Daarna maakte ik een tussenstop bij de gemeente om mij in te schrijven en vervolgens ging ik naar stage. Aan het einde van de dag ging ik met mijn moeder, oma en zusje naar de JYSK om een kledingkast uit te zoeken. Eenmaal thuis maakte ik een oven schotel met aardappel, prei, paprika en gehakt voor mij en mijn vader. De rest van de avond heb ik besteed aan mijn blog en het opruimen en inpakken van spullen, want de verhuizing staat voor de deur.

lastweek1

Zaterdag:
Deze dag hadden we een drukke planning. We moesten naar de IKEA, JYSK, Gamma en de Hornbach. En we wilden mijn badkamer en wc een opknapbeurt / make-over geven. Dit is allemaal zo goed als gelukt. Het ziet er nu al veel mooier uit en het is nog niet eens af. Inmiddels was het al 21:00 uur en we hadden nog de verjaardag van mijn oom op de planning staan. Dus we hebben opgeruimd en zijn daar heen gegaan, waar we om 01:00 uur zijn weggegaan omdat ik het niet meer vol hield. Bovenstaande foto rechts zit in de auto met mijn kledingkast, omdat hij zo groot is zat ik achterin.

Zondag:
Stond in het teken van verhuizen, waahhhh. Eindelijk! Ik moest eerst nog wat inpakken terwijl mijn vader alvast de ingepakte dozen naar beneden tilde. Al snel stond mijn oom voor de deur met de verhuisbus, die later te hoog bleek te zijn waardoor hij niet bij mij de garage in kon en wij verder moesten lopen met alle verhuisdozen (mijn woning is boven een winkelcentrum). Gelukkig was dit met behulp van winkelkarretjes goed te doen (zeg ik, de persoon die het minste heeft gedaan, al wilde ik heel graag helpen). Hier zijn we de hele dag druk mee geweest, de mannen waren voornamelijk aan het tillen, mijn zus heeft samen met mijn vaders vriendin mijn kleding kast in elkaar gezet (met behulp van mijn oom en vader 😉 en ik heb samen met mijn moeder het een en ander schoon gemaakt. Mijn moeder heeft ook heel goed en lief de catering verzorgt. En waar ik kon helpen stond ik dan ook meteen klaar! Zelfs mijn zusje heeft haar steentje bijgedragen! Ik ben zo blij met mijn woning! Het is nog niet helemaal af, en er moet nog geverfd worden en etc, maar voor nu. Wauw ik ben super blij, en natuurlijk ook heel dankbaar voor iedereen die heeft meegeholpen met het verhuizen ♥♥

Zodra me huisje af is zal ik jullie laten zien hoe het eruit ziet, nu is het nog een groot chaos! 
XOXO♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s