Terug van weg geweest

liftselfieAl bijna een maand geleden liet ik voor het laatst van me horen, tijd om daar verandering in te brengen. Dus bij deze een update.. Vandaag een maand geleden sliep ik voor het eerst in mijn eigen huis, woehoee!! En pfoe, toen zag het er niet uit zoals nu. In zo’n korte tijd, zoveel bereikt. Wauw! Ik ben echt super blij met mijn paleisje. En het voelt echt als mijn huisje. Het is nog niet helemaal af, de puntjes moeten nog op de i gezet worden maar de basis is er! So happy 🙂

Ik heb een prachtige badkamer met een heerlijke douche. Een wc met een kroonluchter. De kinderkamer is er klaar voor, maar babyboy laat nog even op zich wachten (gelukkig maar). Mijn keuken is helemaal compleet en ook mijn huiskamer is zo goed als af. Er staan nog wat klusjes te wachten, zo moet ik nog een lamp uitzoeken voor boven mijn eethoek. Ik wil nog een wandje geverfd hebben in mijn woonkamer, maar ik weet nog niet welke kleur. Ook in mijn slaapkamer moet er nog een wandje gesaust worden, maar daarna is het echt klaar! Oke, hier en daar nog een plankje en wat aankleding en etc…

Ik heb dus niet stil gezeten, (uitpakken, gordijnen inkorten, stoelen verven, stoelen bekleden en etc) ook op school ben ik erg druk geweest. Dit is de laatste volle schoolmaand dus er moet veel afgerond worden. Vandaag op stage heb ik 5 examens afgelegd, en morgen heb ik er nog twee gedaan. Volgende week is het mijn laatste stage week, ongelooflijk eigenlijk. Nog 2 examens op school en nog 2 herkansingen die ik graag wil maken en dan is het alweer klaar (en ok;e twee portfolio’s inleveren). Het einde is echt in zicht en eigenlijk is dat best bizar..

Maar het maakt me ook heel blij en opgelucht. Dat ik me straks lekker op me ventje kan focussen, geen school stress. En daarna opzoek naar een leuke baan, ja ik heb er zin in!

updateIk ben helemaal baby klaar en bereikte begin deze maand een mijlpaaltje!  Inmiddels ben ik ook verrast met een geweldige blauwe baby shower. Hier komt nog een aparte post over. De laatste baby spulletjes heb ik deze week in huis gehaald dus niet alleen de baby kamer is er klaar voor, maar ik ook! Al zijn kleertjes zijn gewassen, zijn geboorte kaartje is ontworpen en zelfs zijn bedje is opgemaakt. Nog iets meer dan vijf weekjes.. Spannend!

Ohja, een andere reden waarom er niks online is gekomen is omdat ik thuis zonder internet zit (en tv) maar ik verwacht dat probleem binnen nu en 1 week opgelost te hebben. Ik heb al wel het een en ander in gedachte dus jullie kunnen weer regelmatig artikelen van me verwachten.

XOXO♥

Ps. Leuk feitje over de panter broek die ik op de foto draag.. Deze had ik twee jaar geleden ook aan.. Toen was hij net nieuw en maatje 34, nu inmiddels (door het wassen en dragen en etc) zal hij wel een maatje groter zijn maar hij past nog steeds! Yeaahh!!

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s