Update

meloenOke, een maand geleden schreef ik het artikel ”terug van weggeweest” en vervolgens was ik toch nog afwezig.. Oeps! Dit heeft verschillende redenen, en nu geef ik jullie graag (nogmaals) een update 🙂

Morgen woon ik precies twee maanden in mijn eigen paleisje. Tenminste, ik heb de sleutel vanaf 1 mei, maar 4 mei sliep ik hier voor het eerst. Inmiddels is er veel veranderd en wat ben ik er blij mee! Natuurlijk is het nog niet helemaal af, zo wil ik graag nog een leuk balkon setje, zoek ik een leuke schilderij boven de bank, zou ik het liefst twee lieve cavia vriendjes willen hebben, en moeten veel spullen nog een plekje krijgen.. Maar voor nu, i love it! Ik zal binnenkort een heel artikel wijden aan mijn huisje. Ik twijfel of ik een huis tour ga opnemen of foto’s ga maken, stay tuned!

De maand juni stond ook in het teken van mijn examens. Bijna elke maandag en dinsdag was het feest en mochten mijn hersenen hun werk doen! En ik ben erg tevreden met mijn resultaten, los van 1 toets. Helaas heb ik daar een onvoldoende voor gehaald, de rest is gelukkig allemaal heel goed gegaan en ik ben dan ook erg trots dat mijn laagste gemiddelde een 7 is. Die onvoldoende mag ik aankomende maandag inhalen.. Erg spannend, want ik weet natuurlijk niet of ik wel aanwezig kan zijn. Het zijn nog maar drie dagen, dus ik hoop van wel. Ik heb geprobeerd om met de baby een deal te sluiten dat hij blijft zitten tot de 7de, maar tot nu toe nog geen reactie.. Tot die tijd blijf ik stug doorleren.

Inmiddels ben ik gestopt met werken en spendeer ik mijn dagen lekker thuis. Het zonnetje maakt me blij maar helaas is het niet uit te houden voor mij. Dus zit ik een beetje binnen, wat wel erg saai kan zijn aangezien ik pas vandaag internet heb. 4 mei bestelde ik een pakket met internet en tv bij Tele2, en vandaag is het ze dan eindelijk gelukt om dit te leveren. Helaas duurde dit heel lang en als resultaat heb ik ook nog eens een hoge telefoon rekening.. Erg teleurstellend… Maar goed, ik heb internet, eindelijk, en dat maakt me blij.

De baby is sinds een weekje ingedaald en kan dus elk moment komen.. Ik ben er helemaal klaar voor (los van mijn herkansing) maar ik kan niet wachten tot ik mijn kleine mannetje kan bewonderen. Hoewel ik me hier lang op heb voorbereid, en steeds een klein baby’tje voor me zie, blijft het onwerkelijk. Hij is nog lekker beweeglijk in mijn buik en dat maakt mij uiterst nieuwsgierig. Alles in huis is er ook klaar voor, en soms schrik ik want dan denk ik iets te voelen maar dan is het toch weer vals alarm.. Het is zo spannend… Ik krijg vaak de vraag of ik klaar ben voor de bevalling, en dat ben ik. Ook krijg ik vaak de vraag of ik er bang voor ben.. Bang is een groot woord, maar spannend vind ik het zeker wel. Ook willen sommige mensen niet begrijpen dat negatieve bevallings verhalen mij niet interesseren. Ik weet wat ik moet weten, en voor iedereen is het anders. Dus bewaar die verhalen maar voor achteraf, of voor iemand anders. Ik wil er zo nuchter mogelijk instappen, ik weet wat ik moet weten en dat vind ik genoeg. Ik snap sowieso niet waarom je een negatief bevallings verhaal aan een hoogzwangere dame verteld. Wat is het nut? Een waarschuwing? Of geef je die persoon alleen maar meer onzekerheid… Als ik negatieve verhalen wil, dan google ik ze wel. Net zoals ongevraagd advies zijn deze ongevraagde verhalen echt not done. Thanks but no thanks. Ik ga nuchter en positief mijn bevalling tegemoet. Hoe positiever ik ermee om ga, hoe beter het zal gaan.

In de tijd dat ik geen internet had, heb ik niet stil gezeten en veel ideetjes opgedaan voor de site. Dus als mijn baby het toe laat zal er aankomende tijd weer vanalles online komen. Verwacht elke 3 dagen een leuke post (tenminste ik hoop dat jullie het leuk vinden). En binnenkort natuurljk de onthulling…. Hoe gaat de kleine man heten… Heel veel mensen proberen te raden, en ik heb hier en daar al wat tips gegeven, maar het is nog niemand gelukt.. En de grootste tip, die staat gewoon ergens online. Zichtbaar voor iedereen… Succes met raden 😉 

XOXO ♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s