Wat ik mis


Zoals algemeen bekend moeten zwangere vrouwen het een en ander laten staan voor dat kleine monstertje in hun buik. Zo ook ik. Nu heb ik hier totaal geen moeite mee, maar uiteindelijk ga je dingen wel missen. Niet alleen eten of drinken, maar ook dingen die in een keer niet meer zo makkelijk zijn of die niet meer kunnen. Nu het einde nadert, denk ik steeds meer aan het eten wat ik graag weer zou willen proeven.. Nu kan ik straks alsnog niet alles naar binnen schuiven, want ik ga borstvoeding geven. Maar ik heb het graag over voor mijn kleine spruit, tot die tijd blijf ik lekker watertanden bij de volgende dingen.. 

Vast en zeker cliché, maar zodra het kan zit ik straks weer in een sushi restaurant. En dan niet voor de frituur natuurlijk. Sushi, ja dat mis ik absoluut!

En nu we toch op het rauwe vis gedeelte zijn, een zalm wrap… WAAAAHH… Jammie! I miss it so bad! Sowieso mis ik de zalm, lekker op een broodje of salade (met avocado). Pfoee, jammie! Ja daar mogen ze me straks per direct serveren na de bevalling 😉 

Ooh die foto’s, ik smelt weg!!

Qua eten mis ik wel meer, lekkere schimmelkazen (ja, die stinkerds, i love it), of stokbroodje met filet american.. Lekker stuk biefstuk, aaargh. Maak ik jullie al gek?

Ik ben al lange tijd geen echte zuipschuit meer, vroeger toen ik een jaar op 16 was vond ik het wel enorm gaaf. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik ging genieten maar dronk met ”mate”. Al vind ik een ouderwets avondje stappen op zijn tijd nog wel leuk. Ik mis dat niet, want ik ben geen echte uitgaans type, ik moest mezelf meestal naar een feestje sleuren, maar als ik er dan eenmaal was vond ik het wel erg leuk. Maar goed, back to the point. Een glaasje baileys, ja dat zou er wel in gaan… Of gewoon een simpel biertje op een terrasje, of likeur 43 met fanta.. Maar als ik eentje mocht kiezen ging ik voor een glaasje baileys met ijs! Jammie… Gewoon op een gezellig avondje met vriendinnen, filmpje, lekkere hapjes en veel geklets! Super leuk.

Niet alleen op het gebied van eten en drinken mis ik het een en ander, ook fysiek. Straks kan ik weer heerlijk op mijn buik slapen, ik ben namelijk een echte buik slaper. Ik slaap nu ook lekker, maar het liefst op mijn buik. Ook het feit dat ik niet lekker meer kan zitten vind ik een beetje vervelend worden. Nu is dit pas sinds een aantal weken. Mijn buik werd groter en opgegeven moment kwam ik tegen het tafel/bureau blad aan. Niet echt comfortabel. Als ik nu goed zit, dan zit ik met mijn benen wat wijder, en achterover geleund. Het ziet er niet charmant uit, en eigenlijk zit het ook niet relaxed.

Last but not least heb ik een kast vol mooie kleding, en zie ik dagelijks leuke kleding hangen in de winkels (dat heb je als je boven een winkelcentrum woont) en ik kan het allemaal niet aan! Too bad! Mijn favo broeken pas ik nu niet, en ook mijn schoenen zitten niet lekker. Ik overleef deze laatste dagen op mijn slippers en met leggings, jurkjes en rokjes. Straks leef ik me lekker uit met al mijn outfits die nu al een halfjaar braaf in de kast liggen.. Can’t wait!

Ik wil absoluut niet klagen, en zie dit dan ook niet als een klacht. Zwanger zijn vind ik heerlijk, en hoewel ik uitkijk naar de bovenstaande dingen, kijk ik nog veel meer uit naar het kleine mannetje. Dat is natuurlijk het aller belangrijkste. Ik noem dit nog maar even omdat ik niet wil dat jullie hier aan twijfelen. Hij staat voorop, en voor hem zou ik de sushi nog 10 jaar laten staan!

Aankomende zondag is het zo ver, dan ben ik uitgerekend.. Wat denken jullie, wanneer komt de kleine? 

XOXO♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s