Shoptip!

espadrilles sandalen slipper

Vandaag heb ik geheel last-minute en spontaan een shop tip voor jullie! Ik heb net een bestelling geplaatst bij scapino, en zonder mijn pakketje af te wachten (die ik morgen verwacht) wil ik jullie dit niet onthouden. Het is namelijk een aanbieding die tot 12 juli geldt. Ik heb 3 paar schoenen gescoord voor maar liefst €15,- 

Als je namelijk naar de webshop van scapino gaat hebben ze daar nu een enorme sale. Namelijk 3 halen, 1 betalen! Dit mag in combinatie met alles, kleding accessoires of schoenen. Je betaald het duurste item en de andere twee krijg je gratis. Nu was ik nog opzoek naar espadrilles, sandalen en slippers. Ik heb op dit moment alleen maar bad slippers in mijn collectie en ik wilde nog een klein iets wat sierlijker modelletje. En deze heb ik gevonden..

Klik op de afbeeldingen om meteen naar de webpage te gaan van scapino!
espadrilles sandalen slipper

Espadrilles €14,99 – Sandalen €12,99 – Slippers €9,99

Zoals jullie zien zijn alle drie de schoenen erg basic and easy, maar dat is precies wat ik zocht. Ook wil ik nu niet te veel geld uitgeven aan schoenen, aangezien ik andere prioriteiten heb.. Wees er snel bij, want soms klikte ik op een product, en 5 min later was hij uitverkocht! Vooral met mijn sandalen ben ik erg blij, ik kan niet wachten om ze morgen in het echt te mogen bewonderen.

Ps. Wordt dit je eerste bestelling bij Scapino? Schrijf je dan eerst in voor de nieuwsbrief, je krijgt dan €10,- korting op een bestelling van €50,-!

Happy shoppings!
XOXO♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s