Nee, nog steeds geen baby!

Gisteren was ik uitgerekend. En hoewel dit voor mij geen bijzondere dag was dachten er veel mensen aan mij.  Iedereen is enthousiast en benieuwd, en daarom erg nieuwsgierig. Maar ik vergeet straks echt niemand in te lichten wanneer de kleine er is, ik schreeuw het van de daken zodra ik kan. Eerst geniet ik zelf eventjes van de kleine en kom ik tot rust, daarna laat ik de hele wereld weten hoe trots ik ben op mijn kleine wonder. Dus ja, de 40 weken zijn gepasseerd, ik ben er klaar voor.. Ik ben voorbereid.. 

De vriezer zit vol met zelfgemaakte maaltijden zodat ik straks niet uitgebreid in de keuken hoef te staan, ik kan zeker wel 2 weken vooruit. En als ik tussendoor pasta of rijst bij kook wel 3 weken. Ik heb straks natuurlijk kraamhulp (ben ik de enige die daar niet naar uit kijkt?) maar toch heb ik zelf veel voorbereidingen getroffen. Het enige wat straks op het boodschappenlijstje staat is fruit en misschien wat broodbeleg. Voor de rest ben ik helemaal voorzien. Crackers en brood heb ik genoeg, en met een pak drinken doe ik wel een paar dagen, ik drink meer water of siroop en laat ik dat nou genoeg in huis hebben. De kraamhulp kan zich dus goed focussen op mij en de baby. En zelfs het huis is schoon, oké de ramen moeten nog gewassen worden maar de vloer, badkamer en wc zijn afgelopen week nog gedaan. Zelfs mijn wasmand is leeg, ik wil niet dat de kraamhulp onnodige dingen gaat doen, bovendien heb ik voor alles mijn eigen maniertjes, hoe ik het fijn vind en etc. Ik ben daarin redelijk kieskeurig, ik heb liever dat ze focust op ons dan op het huishouden.

Ik kijk er enorm naar uit om mijn kleine man straks vast te kunnen houden, hem aan te kunnen kijken, ruiken en knuffelen. Ook kijk ik er naar uit om niet meer zo’n hoog bed te hebben. Er staan nu namelijk van die klossen onder mijn bed, en ik vind het helemaal niks. Veel te hoog voor mij, het in en uitstappen is nu wat moeilijker. Vooral met die buik wat mij ook steeds onhandiger gemaakt, hij begint een beetje in de weg te zitten (sorry baby). Straks kan ik normaal aan tafel zitten en normaal op de bank liggen zonder dat me buik zwaar word of pijn gaat doen. Nu neem ik het nog even voor lief, want ik weet dat ik het gerommel in mijn buik straks ga missen, netzoals de lekkere lange slaapnachten..

Ik heb aan de baby gevraagd of hij donderdag of vrijdag wilt komen. Woensdag heb ik namelijk mijn diploma uitreiking en ik zou het leuk vinden om daarbij aanwezig te zijn. Dit heeft natuurlijk geen prioriteit, maar ik zou daar met trots staan. Het is toch weer een mijlpaaltje. Maar helaas maak ik de planning niet, de kleine man doet dat.. En we zullen het gauw weten, het kan uiterlijk nog 12 dagen duren.. Spannend en onwerkelijk tegelijk. Ik besef het me dondersgoed, ik ben straks mama. Alleen het besef dat er straks echt een klein ventje in het ledikantje ligt, dat is er met vlagen. Echt een wondertje. Ik kan niet wachten om hem te ontmoeten, en om hem bij zijn naam te noemen in plaats van baby.. Ook dat is iets waar menig men naar vraagt, nog heel even volhouden people, en dan krijgen jullie zijn roepnaam te horen! Tot nu toe is het nog niemand gelukt om de naam te raden, en geloof me, er zijn veel pogingen gedaan!

Net zoals jullie, zit ik ook nog even in spanning en moet ik nog iets langer geduld hebben.. 
Talk to you soon! XOXO ♥

Een gedachte over “Nee, nog steeds geen baby!

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s