Lovatics by Demi + Expert Last Lip Lacquer

Sorry, afbeelding niet beschikbaar.
Een van mijn favoriete make-up merken is NYC. Nu was ik een tijdje terug in de Kruidvat, en standaard neem ik dan een kijkje bij de make-up afdeling. En zoals altijd swatch ik dan het een en ander. Dit keer swatchte ik de Expert Last Lip Lacquer, vaker gezien, maar nog nooit geprobeerd! Wauw! Daarvan ging er een mee naar huis. Ook viel mijn oog op de Lovatics by Demi collectie en nam de mascara mee naar huis. Hierbij een review…

Sorry, afbeelding niet beschikbaar.Als eerst de Expert Last Lip Lacquer, ik nam de kleur #203 FiDi Fuchsia mee, een felle roze kleur. Maar in totaal zijn er 4 kleurtjes.

  • #203 FiDi Fuchsia
  • #204 Central Park Passion (de meest nude kleur van de 4, licht oud roze)
  • #400 Big City Berry (een paarse teint, berry is de ideale naam)
  • #500 Rockaway Ruby  (een mooie felle rood)

Ik twijfelde tussen FiDi Fuchsia en Rockaway Ruby want die hadden duidelijk het meeste pigment en trokken meteen mijn aandacht toen ik deze kleurtjes swatchte. Het is dat ik al zoveel lip producten heb, anders gingen ze allemaal mee naar huis.

Van de Lovatics collectie ging de Volume & Length mascara mee, omdat ik het borsteltje erg indrukkend vond. Daar was ik wel nieuwsgierig naar. Bovendien gaan mijn mascara’s sneller op en wilde ik geen oogschaduw palette meenemen.

Door naar de review en swatches, dit zegt NYC over de Expert Last Lip Lacquer:

Deze kleuren zijn zo waanzinnig intens, ze zouden verboden moeten worden! Superchique, schitterende en volmaakte lippen… je hebt ze wel eens gezien, de Upper East Side perfectie die je meestal alleen kunt creëren met lippenstift en een kwastje. Die stijl is vanaf nu verkrijgbaar in een vloeibare vorm die je moeiteloos kunt aanbrengen als een lip gloss terwijl je op de achterbank van een taxi zit. Expert Last Lip Lacquer is het ideaal expert lip product voor de stadsgodin!

Voordelen:
– Rijke kleuren
– Hoge dekking
– Houdt lang
– Lichtgewicht textuur
– Hydrateert en voedt
– 
Voelt de hele dag comfortabel aan
– V
oelt niet plakkerig aan
– 
Droog de lippen niet uit
– M
et vitamine A, C en E

Sorry, afbeelding niet beschikbaar.De bovenste foto’s zijn met flits, en de onderste zonder.

De lip lacquer brengt heerlijk en makkelijk aan. Toch wil je hem wel meteen goed aanbrengen, want hij is super gepigmenteerd, dus foutjes zijn niet handig (liever niet in een taxi aanbrengen;). Hij brengt heel egaal aan, substantie en applicator zijn fijn. Na een uur zit de lipgloss nog steeds romig op mijn lippen. De kleur zit er nog steeds perfect op, maar hij geeft wel af. Ik heb er verder niet veel last van want hij geeft niet af op glazen, maar Romin een kusje geven die ik niet meer met deze lipgloss (gevolg, roze vlekken die je niet zo 1, 2, 3 weg veegt). Na 4,5 uur begint de lipgloss weg te slijten. De romigheid is ook verdwenen, de lipgloss is ingetrokken / opgedroogd. In deze 4,5 uur zijn we twee drankjes, drie koppen thee en twee tosti’s verder. Dat overleeft hij dus prima. De kleur is een beetje in de lijntjes getrokken. Ideaal moment om de boel bij te werken. Deze lipgloss is niet kissable proof, maar zeker een enorme aanrader. En dat voor €3,99. Absoluut je geld waard!

Sorry, afbeelding niet beschikbaar.NYC over de mascara:

De vormgeving dborstel vangt en verlengt de wimpers één voor één voor extreme volume en gedurfde lengte.

De mascara heeft een interessant borsteltje. Aan de buitenkant loopt hij breder uit. Dit brengt fijner aan dan gedacht. Ik heb hele kleine mini wimpers. En zelfs als ik mascara op doet vallen ze niet echt op. Maar toch is het voor mij een wereld van verschil mét mascara (over het algemeen). De mascara geeft geen klontjes en spreid mijn wimpers. Na 4,5 uur is de volume wat minder maar voor de rest zit hij er nog precies het zelfde erop. Ik kreeg een klein beetje vlekken, maar eerlijk gezegd krijg ik dat heel snel en bijna altijd. Zo vaak, dat ik geen moeite meer doe om het weg te halen. Verder voel ik de mascara eigenlijk niet. Ook deze zou ik aanraden, de mascara is een limited edition en kost €3,99. Wellicht geeft hij nog meer volume en lengte bij de gelukkige personen met mooie wimpers van zichzelf!

Sorry, afbeelding niet beschikbaar.

Op bovenstaande foto’s zie je helemaal links mij ”naakt”, in het midden het product net aangebracht en rechts de producten na 4,5 uur. Ik ben erg tevreden en heb deze twee producten zelfs cadeau gedaan aan iemand.

Wat vind jij van NYC? Heb je ook iets van de Lovatics Collectie? Wat is jou favoriet van NYC? ♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s