Shame on me!

Lala, Wicky, Fristy en PoPoeeeh… ik.weet niet waar ik moet beginnen.. Dusss ik ga een rijtje met weetjes geven, ik heb lang niet van mij laten horen en op deze manier weten jullie precies waarom ik zo druk was. Maar daar wil ik echt verandering inbrengen, want ik vind bloggen leuk en ik heb weer veel ideeën opgedaan! Terwijl er nog genoeg schetsen in mijn concepten map zitten, oeps! Zoals ik al zei shame on me!

Here it comes….

Wist je dat….
Ik sinds december weer ben begonnen met werken? Ik werk nu part-time als secretaresse bij een makelaar, en ik heb het enorm naar mijn zin.

Wist je dat..
Romin sinds 1 februari op het kinderdagverblijf zit, de volle drie dagen dat ik werk, en dat ik daarvoor drie verschillende oppassers had die bij mij thuis kwamen om voor Romin te zorgen, terwijl ik ging werken. (Thankyou!)
Romin op het KDV

Wist je dat…
Ik 8 cavia’s rijker ben? Het begon met 2 (Fristi en Lala), 6 dagen later nam ik er 2 bij (Wicky en Po) en 2 weken later nam ik er 4 bij (Jack, Daniels, Donder en Bliksem). De eerste vier zijn dames, de laatste 4 zijn heren.

Wist je dat…
Romin en ik woensdags gaan babyzwemmen? Dat is intensiever dan het klinkt, vooral voor Romin uitputtend, maar ook ik heb de volgende dag spierpijn… (Ik sta soort van gehurkt + ik til Romin de hele tijd. Kom maar op met die spier ballen). Romin vind het heel leuk, en ik eigenlijk ook (verwarmd bad, yeaah!). Helaas kan ik door mijn werk niet elke woensdag, maar de maand april gaan we er weer tegenaan! En af en toe vrij zwemmen is ook heel leuk.

Wist je dat…
Ik samen met 3 vriendinnen een vakantie heb geboekt, ja jongens, zonder Romin. Maar ik ga ook hele leuke dingen doen met Romin deze zomer. Maar 8 daagjes vertoeven in Kroatië, dat wilde ik niet missen!

Wist je dat…
Romin inmiddels als een speer het huis door kan kruipen, ja de relax tijden zijn voorbij. Ook al vind ik dit ook erg leuk, maar ik kan hem nu geen minuut uit het oog verliezen. En hij probeert ook al te staan, waar gaat de tijd heen? Sinds 19 maart is ook officieel zijn eerste tandje door, woehoeee. Wat een kanjer, het was dat ik het tandje zag want aan hem had ik het niet gemerkt.

Wist je dat…
Ik thuis zo veel mogelijk vegan probeer te eten? Niet alleen omdat het goed is voor mijn lichaam en gezondheid, ook vanwege de diertjes en het milieu. Ik eet nog steeds vlees en zuivel, maar minder.. En het valt me absoluut niet tegen! Maar full-time vegan? Nee, respect voor alle veganisten onder ons, maar dat kan en wil ik (nog) niet.

Wist je dat…
Ik een nagel detox heb gedaan, en een haar detox? Inmiddels gebruik ik weer nagellak, maar ik heb ze twee maanden lang rust gegeven. En mijn haar? Dat was ik nu 1 x in de maand. Ik gebruik wel droogshampoo voor bij de wortels, en argan of kokos olie voor bij de puntjes maar verder niets.. Als ik douche, maak ik mijn haren wel nat, maar er komt geen shampoo aan te pas, het klinkt misschien vies, maar mijn haar is schoon, ik borstel het schoon en het word gewoon gespoeld met water. Het resultaat? Veel sterker en gezonder haar.

Dit was het weer voor vandaag, ik ga echt mijn best doen om vaker iets te schrijven….

♥♥♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s