Originele kraamcadeaus

RSCN1505Kraamcadeaus zijn een van de leukste cadeautjes die je kan geven of kan krijgen vind ik persoonlijk. Vooral nu ik deze ervaring rijker ben zal ik nooit meer twijfelen wat ik als kraam cadeau kan geven. Als mama zijnde weet je precies wat handig en leuk is. Ik ben enorm verwend door iedereen om mij heen en heb het meeste baby kleding gehad, wat ik enorm leuk vind. Mijn eigen prioriteit lag daar niet vanwege mijn budget, dus dan het leuk om dat als cadeau te krijgen. Maar los van kleding kreeg ik (eigenlijk Romin) ook andere gave cadeaus die ik graag met jullie deel!

De cadeaus zijn op random volgorde, maar voor mij waren ze verrassend en daarom deze post! Natuurlijk was ik blij met alle cadeaus!

  1. Een gepersonaliseerde kussen. Hoe gaaf! Deze is ook nog eens zelf ontworpen door de persoon die het kussen gaf.DSCN1479
  2. Luier taarten kennen we allemaal wel, ik bedoel we hebben er allemaal vast wel eens eentje gezien, maar ken je ook de luier motor? Wauw, ik vind hem zo gaaf! Ook nog eens zelf gemaakt! Dit pakket bestaat onder andere uit luiers (ja, echt), slabbertjes, flesje, monddoekjes, sokken en een blouse. Echt heel leuk en creatief. Doordat dit met luiers maat 3 is gemaakt kon hij ook nog een tijdje op de kast pronken!DSCN1469
  3. Ook dit had ik niet nog eerder gezien. Wat een gave klok! Super gaaf, Romin kan voorlopig nog geen klok kijken maar hij staat wel prachtig in zijn kamertje!DSCN1786
  4. Straks als Romin aan tafel mee mag eten, mag hij dat doen met deze geweldige set! Woezel en pip vind ik een van de leukste kindertypetjes. Bovendien houd ik echt van dit soort setjes. Zo schattig!RSCN1498
  5. Dit cadeautje is iets meer voor mij dan voor Romin maar ook super gaaf. Een ketting met zijn naam. Ik ben hier zooo blij mee. Ik draag hem sinds de dag dat ik hem heb gekregen! Past perfect bij mijn twee zilveren ringen die ik ook elke dag draag.RSCN1796
  6. Ook dit vind ik super gaaf. Wat een cool foto lijstje, had hier zelf niet eens aan gedacht! Sorry dit zijn de foto’s die er al in zaten, die van Romin moet ik nog printen.. Oeps..DSCN1475
  7. Als laatste een cadeautje van mijzelf, een fotolijstje met hand en voet afdruk. Dit vond ik 3 jaar geleden al geweldig dus moest en zou ik hebben. Gelukkig zaten er aantal Prenatal bonnen tussen de cadeaus dus het voelde alsnog als een cadeautje! Er zit nog wat kleine restjes klei op de randen, dit moet ik nog even schoonmaken en uiteraard nog foto’s in de middelste vakjes. DSCN1791

Deze cadeaus raad ik allemaal om te geven aan een nieuwe moeder, toch te veel gedoe dan is kleding altijd welkom als ik voor de nieuwe moeders mag spreken (het liefst in grotere maatjes als je het mij vraagt).

♥♥♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s