LA Girl Luxury Creme Lip Color

LA Girl Luxury Creme Lip Color Amour and Fling

Je zou bijna kunnen zeggen dat ik alle kleuren lipstick in mijn stash heb. Ik was daar ook erg tevreden mee totdat Sarah (link) een foto plaatste op haar instagram (link). Ik was meteen verkocht op die lipkleur, maar ik vond €16,- euro toch wel prijzig dus besloot ik op zoek te gaan naar een dupe. Na lang twijfelen heb ik de twee bovenstaande lipsticks in mijn elektronische winkelmandje gegooid en wachtte ik ongeduldig af tot de lipsticks mij hadden bereikt.

LA Girl Luxury Creme Lip Color Amour and Fling sealed

Naar aanleiding van swatches ging ik voor de LA Girl Luxury Creme Lip Color in de kleuren Fling en Amour. Beide kleuren zijn bruinige tinten, Amour is net wat donkerder. Dit is in de verpakking minimaal te zien, op de swatches zie eigenlijk pas echt hoe de kleuren zijn. De verpakkingen zijn netjes, simpel maar schoon en heel hygiënisch door de plastic die er om heen zit. Een klein beetje goedkoop misschien, maar daar erger ik me niet aan.

Fling:LA Girl Luxury Creme Lip Color Fling LA Girl Luxury Creme Lip Color Fling LA Girl Luxury Creme Lip Color Fling

Amour:

LA Girl Luxury Creme Lip Color Amour LA Girl Luxury Creme Lip Color LA Girl Luxury Creme Lip Color Amour

Ik wilde zoooo graag swatchen, was het wat ik zocht? Ik zag al wel dat ze bruiner waren dan gehoopt / verwacht… Maar ik hoopte dat het toch niet goed zou uitpakken. Even snel foto’s maken, en dan kan het natuurlijk niet snel genoeg gaan. Maar he he, einderlijk kon ik swatchen! Zie hier de arm-swatches! (Bovenste: Amour, onderste: Fling).
LA Girl Luxury Creme Lip Color Amour and Fling swatches

Fling kwam veel meer nude te voorschijn, die zag ik niet aankomen. En Amour was duidelijk niet wat ik hoopte, ik was op zoek naar een grijs achtige liptstick. Maar ik besloot het toch te proberen. And guess what… Het is mijn favoriete lipstick van dit moment, ik kreeg er ook veel positieve reacties op. In het echt is(/lijkt) hij zelf iets donkerder, maar dat kreeg ik niet goed op de foto. De kleur komt verder goed overeen. Hieronder de swatch op mijn lippen. LA Girl Luxury Creme Lip Color Amour swatches

Uiteraard heb ik ook een lipswatch van Fling. Dit is echt een warme nude kleur. Ik ben er ook erg blij mee. Maar gebruik heb minder dan Amour. Ik vond Fling in het begin een beetje ”saai” omdat ik wel van opvallende lipkleuren houd.LA Girl Luxury Creme Lip Color Fling swatches

De substantie is erg fijn, en blijft 4 tot 5 uur zitten. Ook erg fijn! Ik ben nog steeds op zoek naar een dupe van Ghoulish van LA Splash, maar langzaam groeit mijn liefde voor donker nude kleuren. Maar een grijzige variant lijkt me super gaaf! Dus als je een gave lipstick kent (een dupe van Ghoulish, een andere grijze of mooie bruine) please let me know!!

Wat is jou favoriete lipstick van dit moment? ♥♥♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s