HOMESPIRATION #3

Desk: Target Clear Drawers: Muji Side Drawers: IKEA Chair: Amazon Throw and Rug: Marshalls Mirror and Lights: DIY from Lowes Decor Lights: DIY:
Het is al weer een tijdje geleden maar ik ben niet gaan stoppen met dromen over hoe ik mijn huis eruit wil laten zien of hoe ik ooit mijn huis wil hebben. Wat ik de laatste tijd erg mis is een make-up tafel. Mijn make-up slingert rond en ik heb geen vaste plek waar ik mijn make-up doe waardoor het nog meer gaat rond slingeren. Bovendien past het niet meer in de bakjes waar ik het nu bewaar dus inspiratie was nodig!

Bovenstaande afbeelding vind ik al heel gaaf. Een klein beetje rommelig door de bakjes op het bureau, maar ik begrijp het wel. Ja dit vind ik mooi, zoiets wil ik ook! Wat ik alleen dan nog wil is dat het bureau gelijk is aan de kastjes, yup. Ik ben kieskeurig. Voor de rest erg mooi, die stoel, dat bontje en die lampjes maken het helemaal af!

The Dresser | Organize Your Makeup With These 17 Cool DIY Organizer. From Repurposed Materials That Will Save You A Lot Of Space And Money! by Makeup Tutorials at http://makeuptutorials.com/13-extremely-cool-diy-makeup-organizers/:

Deze lijkt er op de bovenstaande maar rustiger. Het zijn wel dezelfde kastjes (Alex, Ikea). Iets te wit voor mij, ik wil iets maar kleur. Maar zo’n poef vind ik erg leuk!

Instagram photo by @gh0stparties (Kate) | Iconosquare:

Deze komt nog meer in de buurt, zo’n lade lijkt me geweldig. Deze heeft niet te veel poespas en dat trekt me! Dit is het Micke bureau van Ikea met een glasplaat erop. Het enige wat voor mij hier ontbreekt is een spiegel met lampjes. Dat is voor mij een kleine must.

Terwijl ik opzoek was naar make-up tafels kwam ik ook opberg dingetjes tegen. Ik heb er een aantal uitgezocht die er erg leuk vind, niet per se wat ik wil of wat super handig is maar wat mij wel inspiratie gaf. Hier zie je mijn top 4 op willekeurige volg orde.

The organiser is from IKEA and is called 'Socker pot with holder' by iampriscillale:

Even More Uses for the Beloved $30 IKEA Raskog Cart. OK this is happening.:

good ideas for storing makeup, perfume, etc., on the vanity, in the bathroom, etc. some creative uses of kitchen tools for storage. lj:

Make up organizer:

Nu zou je denken dat het helemaal compleet zou zijn, maar ik kwam nog een paar dingetjes tegen namelijk decoratie. Check this out, hoe gaaf gedaan!

✦⊱ɛʂɬཞɛƖƖą⊰✦:

I have no idea why I love this!!! Cute for a makeup station --- DIY Fake Eyelashes Wall Art Tutorial from Make My Lemonade...:

This Wake up and makeup print is modern and chic Teen Room Decor for girls. Decorate your bathroom with this stylish good morning art and wake up in:

Hier krijg ik ook echt veel inspiratie van… Misschien een leuke DIY voor op de blog binnenkort 😉

Met dit materiaal als inspiratie moet het wel lukken om zelf een leuke make-up tafel te krijgen. Ik ga er nog even goed over na denken wat ik wil, en nodig heb en zodra mijn make-up tafel klaar is laat ik hem uiteraard aan jullie zien. Wil jij meer inspiratie of ben je benieuwd waar ik de bovenste afbeeldingen vandaag heb? Kijk dan even hier.

Heb jij al een make-up tafel? Hoe ziet die er uit?
En hoe bewaar jij je make-up? ♥♥

 

3 gedachten over “HOMESPIRATION #3

  1. Superleuke blog! Ikzelf heb de laatste tafel (die van Ikea) suuuper handig, maar bij mij is die schuif echt een rommeltje🙈 maar dat ligt aan mezelf, ik ben echt te nonchalant! 💅🏻🙄 dankje voor de DIY-tips!

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s