Juffencadeaus

IMG-20160531-WA0012

Op het kinderdagverblijf van Romin was er Juffendag. Dit houd in dat de verjaardagen van alle juffen tegelijk worden gevierd! In dit geval werd er dus een feestje gehouden met allemaal activiteiten, nu is Romin 11 maanden dus hij kon niet aan alles mee doen maar toch vond ik het leuk om een leuke cadeautjes samen te stellen voor zijn drie juffen. 

Romin zit in een verticale groep, dat betekent dat er kindjes van verschillende leeftijd in zijn groep zitten (0 tot 4 jaar). Dit wilde ik graag omdat ik denk dat dit beter voor zijn ontwikkeling is en ik het ook leuk vond dat ie dan al met wat oudere kindjes kon leren spelen. Ik had altijd het idee dat de baby groep een beetje fabriekswerk is (dit is natuurlijk niet zo) maar dat bestaat natuurlijk uit veel slapen (voor de baby’s, niet voor de juffen), luiers verschonen en flesjes geven. Op een verticale groep is het naar mijn idee dynamischer en dat vond ik erg interessant. Ik zie ook dat Romin zich erg vermaakt, hij vind het ook heel interessant om naar de oudere kindjes te kijken en kan prima zijn eigen weg vinden.

Op die groep zitten drie juffen, Romin zit drie dagen op het kinderdag verblijf en ik heb er een fijn gevoel bij. Een van de juffen is zwanger en gaat binnenkort op verlof, wat ik stiekem jammer vind want ik vind haar aardig, de andere twee juffen trouwens ook. Ik mag ze alle drie erg graag en blijf altijd even kletsen als ik Romin kom halen of brengen.

Maar goed, een juf is dus zwanger en ik had al vrij snel het idee gekregen om haar een zwangerschaps-thee te geven. Op de afbeelding bovenaan zie je dus thee doosjes. Hoe leuk ziet dat er uit? Ze zijn super lekker en zien er ook nog eens super leuk uit. De ”Welcome little baby” kocht ik dus gericht voor een van de juffen en voor de andere twee heb ik ”zomaar” twee andere gekozen. Er zijn veel verschillende tekstjes maar ik kocht ”Home sweet home” & ”Lots of love”. Maar bij een kopje thee hoort natuurlijk ook iets lekkers!

Daarom kocht ik nog chocolade repen erbij. Ik wilde wel iets geks en aparts maar toch lekker en ging daarom voor LoveChock repen in de smaken ”Mulberry/Vanilla”, ”Pineapple/Inca” & ”Almond/Fig”. Die ik willekeurig verdeelde (oké ik keek naar de kleuren verpakkingen, zodat het ook een beetje leuk zou staan).

En als laatste wilde ik toch nog iets erbij, dus ging ik naar de Etos om handcrème te komen, want dat is altijd handig (toch?). Ik kocht wederom drie verschillende types en verdeelde ze willekeurig (en een klein beetje op kleur.. )
IMG-20160531-WA0015

Ik heb het ingepakt in cellofaan folie met vrolijk lint. Ik was erg blij met het resultaat, en heb leuke reacties gehad!

Er zijn nog andere thee smaken by the way, ik vind het echt een leuk cadeautje! In totaal zijn er 12 smaken maar waar ik ze kocht waren ze er niet alle 12. Ik kocht ze bij de EkoPlaza net zoals de chocolade repen, waar trouwens ook nog meer smaken van zijn!

Hopelijk is dit een leuke inspiratie!
(voor jezelf of een ander, beide aanraders 😉 

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s