Neutral Baby Verzorgingslijn

DSCN1815

Baby huidjes zijn nog zo nieuw, zo zacht en zo puur. Daar wil je natuurlijk alles aan doen om zo te houden, los van de allergieën die baby’s kunnen hebben. Neutral baby verzorging is speciaal ontwikkeld voor het gevoelige babyhuidje. Ze zijn parfumvrij, bevatten geen kleurstoffen en vermindert het risico op huidirritatie. Hierdoor zijn de producten geschikt voor dagelijks gebruik. 
DSCN1816

Neutral Baby Crème
Het begon allemaal met deze crème. Deze kreeg ik van mijn oma, gewoon zomaar. Super lief en handig aangezien billen crème hier prima van pas komt! Mijn eerste indruk was dat de crème erg luchtig en zacht was. Ik merk dat ondanks de crème zo licht was toch zijn werk deed, de huid verzorgen. Ik was onder de indruk, niet vettig, maar wel voedend. Nu wilde ik meer van Neutral.

DSCN1817

Neutral Baby Skin Oil
Als Romin in bad is geweest smeer ik hem daarna in met olie, hoe ik voorheen eentje met parfum gebruikte waarbij ik stiekem genoot van het lekker geurtje waardeer ik deze olie ook heel erg. Als eerst is de verpakking fijn, de olie komt er gedoseerd uit waardoor je niet zo snel te veel product hebt. De olie ruikt eigenlijk nergens naar, er zit een luchtje aan maar erg subtiel. Niet storend of overheersend je zou hem bijna geurloos kunnen noemen. De olie smeert fijn en voedt goed zonder erg vettig te voelen, hij trekt redelijk snel in. Maar het is wel een beetje prijzig voor zo’n flesje. Ik kan me voorstellen dat je het wilt voor je kindje, maar waarom zou je dan geen kokosolie gebruiken? Goedkoper en werkt net zo fijn!

DSCN1818

Neutral Baby Body Cream
Eigenlijk als je al olie gebruikt is body cream overbodig. Ik denk dat het een voorkeursprincipe is. Ik heb eigenlijk geen voorkeur, dus gebruik het beide. Deze cream is heel erg rijk, dik en een beetje aan de vettige kant. Eigenlijk precies wat je van een cream verwacht. Voor het hele lichaam vind ik het iets too much, maar hij is wel fijn in gebruik. Ik merk dat ik toch sneller naar de olie grijp (blijkbaar toch wel een voorkeur) maar deze gebruik ik vaak ”even snel” tussen douchebeurten door om zijn huidje even te verwennen. Als billen crème vind ik hem fijner dan als body cream dus daar word hij regelmatig voor gebruikt. Zeker geen verkeerd product!

DSCN1820

Neutral Baby Wipes
Om de baby billen schoon te maken bij een luier wisseling gebruiken volgens mij allemaal wel billen doekjes. De en heeft voorkeur aan dikke, stevige doekjes, en de ander wilt wat meer vochtigere doekjes. Ik gebruik al een tijdje achter elkaar die van de hema, waar ik erg over ben te spreken. En dan die van de sensitive lijn omdat Romin nu in een ”gevoelige billen fase” zit in verband met zijn tandjes en etc. Deze doekjes leken me dan ook erg goed omdat er geen ”zooi” in zit. Ik merkte meteen verschil toen ik deze ging gebruiken, ze werken wat stroever. Hoe de vorige over de billen gleden moest ik met deze iets harder me best doen. Maar eigenlijk was het niet storend, want doordat hij minder gleed nam hij meer vuil in een keer mee. Deze zou ik zeker nog een keer kopen.

De producten zijn bij verschillende drogisterijen te koop maar ook online zoals hier (klik), behalve de eerste crème. Die kan ik nergens meer vinden.
Neutral baby huidolie €3,28
Neutral baby body cream vanaf €3,49
Neutral babydoekjes vanaf €2,69

Dit was het voor nu, ik ben ook bezig met de douche producten en de wasmiddelen dus daar komen binnenkort ook een review van.

Gebruik jij producten van Neutral? Of van een ander gelijkwaardig merk? ♥ ♥ ♥

Vertel wat jij ervan vind..

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s