About


Welkom, welkom, welkom op mijn eigen internet plekje.. I hope you like it!

Dit is mijn persoonlijke lifestyle blog. Maar voor mij is dit veel meer dan een blog. Mijn kindje wil ik niet zeggen, want mijn kleine spruit is me veel meer waard. Ik vind het leuk om over mijn leven te schrijven en om dingen te delen. Artikelen over het moeder zijn op je 20ste, maar ook recepten en outfit posts. Deze blog is van alles wat, baby brabbels, food, fashion en heel veel blijheid, vrijheid en gekkigheid. Ik houd van positiviteit en ik geloof dat je gelukkiger en gezonder word met de juiste instelling. Met deze insteek wil ik mijn blog onderhouden en de positiviteit verspreiden, want daar word ik blij van.

Ik ben sinds juli 2015 een trotse mama, maar nog steeds een meisje die van tutten houd. Ik kan me maar zelden inhouden als ik een nieuw make-up product in de schappen zie liggen. Ik word blij wanneer ik geld bespaar door slim te shoppen. Niet alleen voor mij, ook voor mijn zoon. Wanneer ik een (goedkoop) product koop en het blijkt uitstekend te werken, word ik nog blijer. Slim shoppen, dat is naast bloggen ook een grote hobby van mij.

Natuurlijk heb ik meer hobby’s. Het liefste zou ik een thuis blijf mama willen zijn want het moederschap vind ik heerlijk. Maar shop-sushi-stap dagen met mijn vriendinnen vind ik ook super. Daarnaast ben ik getrouwd met Netflix en hebben we bijna elke dag wel een date. De een minder romantisch dan de ander, want zo zwijmel ik weg bij Vampire Diaries maar ik knijp ook gerust een kussen fijn bij Prison Break. Koken en fotograveren vind ik ook erg leuk, bij beide kan ik nog wat oefening gebruiken. Daarnaast houd ik van sporten, maar niet genoeg om het zo vaak te doen als ik eigenlijk zou willen (oeps).

Ik heb twee opleidingen afgerond, Commerciele medewerker binnendienst niveau 3 op IBS (International Business Study) en Management Assistent Sprint niveau 4. Op dit moment heb ik een tussen jaar maar ik wil heel graag in september 2016 aan een hbo opleiding beginnen.

Praktische info:
– Ik film en fotografeer met mijn Nikon Coolpix P520 of met mijn telefoon (tot augustus 2015 was dit met mijn Iphone 4, nu is dit met mijn Samsung Galaxy S5).
– Schoenmaat 38, Kleding maat XS.
– Mijn zoon is 15 juli 2015 geboren.
– Contact met mij opnemen is mogelijk, zie hier voor de pagina ”Contact”.

Advertentie